Renovlies Behang

Renovlies behang laten aanbrengen voor het afwerken van de wanden in uw nieuwbouwwoning. Twijfelt u tussen stucwerk of renovlies? Wij vertellen je meer over renovlies behang en waarom dit de beste optie is voor de wanden ten opzichte van stuken, spachtelputzen, spuitwerk, dunpleister, direct sauzen of behangen.

Wat is Renovlies Behang?

Renovlies behang noemen we ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang. Het is glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking.

Renovatievlies behang is te krijgen op papier- en glasvezelbasis. Ook is er nog verschil in dikte of, zoals bij behang gebruikelijk, zwaarte per m². Hoe dikker het behang hoe beter de kwaliteit en hoe minder oneffenheden u zal terugvinden. Een renovliesbehanger van Easy Stuc gebruikt 200 grams renovlies behang op glasvezelbasis. Het voordeel daarvan is dat het écht naadloos kan worden aangebracht. Behang op papierbasis krimpt en zet uit als het nat wordt van de lijm, glasvlies niet. Nadat het vlies is voorzien van muurverf is het net of de wanden gestukadoord zijn.

Renovlies behang bestaat al heel lang. Vroeger werd het veel toegepast bij renovaties. Oude wanden voorzien van een laag renovatievlies zorgt ervoor dat de muren er weer goed uit zien er weer een tijd mee kunnen. Renovlies noemde men vroeger daarom ook wel renovatievlies. Het vlies is ook uitstekend toepasbaar op behangklare wanden in nieuwbouw. Voor het plakken van het vlies worden de wanden geschuurd en geplamuurd. Dat is noodzakelijk voor een net eindresultaat. Renovlies zorgt voor een glad eindresultaat.

Voordelen renovlies behang

De voordelen van renovlies behang

Renovlies behang is een sterk behang dat vele voordelen kent. Het zorgt voor een naadloze afwerking van uw nieuwbouw wanden en het verkleint de kans op scheuren en andere oneffenheden. Bovendien is het brandveilig.
Ten opzichte van gewoon stucwerk is renovlies behang veel sneller aan te brengen (in korte tijd zijn uw wanden kant-en-klaar). Daarnaast is renovlies behang stoot- en krasvaster. En renovlies maakt uw wanden glad. Wanneer u kiest voor een afwerking met Easy Clean is het zelfs mogelijk om uw wanden te reinigen met water of speciale schoonmaakmiddelen. Ideaal voor in de keuken.

Renovlies behang van Easy Stuc

Easy Stuc is al sinds 2008 gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang. Voor de afwerking maakt Easy Stuc gebruik van schrobklasse 1 verf van Einza. Met deze A-merk kwaliteitsverf zorgen we ervoor dat uw wanden kant- en klaar strak en glad worden opgeleverd. Onze renovlies behangers zijn bij ons in dienst of maken deel uit van een jarenlange ZZP samenwerking. In tegenstelling tot andere renovlies behangers garanderen wij een naadloos eindresultaat. De wanden van uw nieuwbouwwoning lijken hiermee gestuukt, maar u geniet van de voordelen van renovlies behang zoals het voorkomen van krimpscheuren (haarscheuren). Tot slot werken wij met een uitgebreide offerte inclusief vaste prijs, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. 

Waarom kies je renovlies behang voor nieuwbouw

Waarom kies je voor renovlies behang?

Doordat het aanbrengen van renovlies behang de laatste jaren steeds populairder wordt voor nieuwbouwwoningen roepen stukadoors dat renovlies behang veel nadelen heeft. Zo zou het niet gerepareerd kunnen worden, kreuken in de verticale hoeken, loslaten en wat nog meer. Onze ervaring is dat reparaties goed zijn uit te voeren en als het vlies op de juiste wijze wordt aangebracht en in de inwendige hoeken wordt gekit weinig problemen voordoen. De inwendige hoeken worden voor het sauzen uit gekit, dat voorkomt dat er plooien ontstaan. Natuurlijk kan ook renovatievlies behang muren die uit elkaar gaan niet bij elkaar houden, of schade bij gebruik door de aannemer van dikke purlagen niet voorkomen, maar de gevolgen van werken zijn vaak minder dan bij stucadoren.

Renovlies behang laten aanbrengen door een vakkundige en ervaren behanger

Wilt u een Renovlies behanger inhuren? De eigen renovlies behangers van Easy Stuc zorgen voor een naadloze afwerking van uw nieuwbouw wanden. Onze renovlies behangers doen niks anders dan elke dag renovlies behangen. Door dat we met 200 grams glasvlies werken kunnen we ook écht naadloos afwerken. Meestal vragen mensen diverse renovlies offertes op. Diverse bedrijven hebben onze offerte gekopieerd, waardoor het lijkt dat renovlies renovlies is. Gaat u vergelijken? Vraag dan goed na of naadloos behangen ook écht naadloos is.

Kosten van renovlies behang

Easy-Stuc levert de beste prijs/kwaliteit verhouding, relatief goedkoop renovlies behang dus. Maar wel van hoge kwaliteit. Iedere woning heeft zijn eigen afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes. Bovendien heeft ook iedereen andere wensen. We kunnen daarom geen kant en klare prijzen geven. Wel kunt u eenvoudig een prijsindicatie bij ons opvragen. Geef ons uw wensen door en we komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over renovlies behangen en meer wilt zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.

Showroom renovlies behang

Renovlies behang kopen?

Gaat u liever zelf aan de slag? Bij ons zusterbedrijf Renovlies-Nederland kunt u renovlies behang kopen.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify