Renovlies Utrecht

Renovlies Utrecht nodig? Easy Stuc is al sinds 2010 specialist in het aanbrengen van renovlies. Niet alleen in Utrecht, maar in heel midden-Nederland. Lees meer op deze pagina over renovlies Utrecht en de extra mogelijkheden zoals het leggen van een PVC vloer in uw nieuwbouwwoning.

Renovlies behanger Utrecht

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is plakken we renovlies op glasvezelbasis. Dit doen we omdat we zo een naadloos eindresultaat kunnen leveren. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, we noemen het maatvast. Easy Stuc brengt glasvlies uit onder eigen label. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kunnen we voordelig inkopen en goedkoop glasvlies aanbieden. Dus heeft u een nieuwbouwwoning in Utrecht of omgeving, dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres voor renovlies Utrecht. Easy-Stuc heeft de juiste gespecialiseerde vakmensen in dienst die de wandafwerking verzorgen met renovliesbehang.

Nieuwbouw in Utrecht

Easy Stuc is al jaren aktief in Utrecht en omgeving. Ook tijdens de crisis hebben we altijd werk gehad in Utrecht. Niet verwonderlijk dat Utrecht altijd tot de top van beste woonsteden hoort. De ligging is perfect, maar ook de omgeving en de nabijheid van de luchthaven zijn zaken die daarin meespelen. Easy Stuc hoopt ook weer op renovlies Utrecht opdrachten in bijvoorbeeld de projecten Hieronymuserf, Parkweg aan de Vegt, De President, Molenhof, de Marezhof, De Oude Touwfabriek, Lingedonk, of Villapark Bosranden. Bijvoorbeeld aan het project ‘De Veemarkt’ denken we met plezier aan terug. De eerste woningen hebben we daar jaren geleden gedaan.

Destijds was renovlies nog maar bij enkele bewoners bekend. We moesten het produkt toen nog echt aan de man brengen. Inmiddels is het een bekend produkt bij kopers van nieuwbouwwoningen. Bent u nog niet bekend met renovlies of ziet u door de bomen het bos niet meer? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van dit soort structuurloos glasvezelbehang.

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Showroom

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis.

Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc

Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd. Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvies blijft glad. In onze showroom laten we de diverse materialen zien.

Renovlies in Utrecht nodig?

Easy Stuc is actief in Utrecht en omstreken. Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify