Renovlies in Kortenoord Wageningen

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Kortenoord Wageningen te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Renovlies in Kortenoord Wageningen

Gaat u in Wageningen in het project Buitenoord wonen en overweegt u Renovlies? U wilt strakke volledig naadloze glasvlieswanden, zodat de overgangen tussen de behangstroken écht niet te zien zijn? Easy Stuc is dé specialist in het behangen met glasvliesbehang in de omgeving van Wageningen. Onder ander in Nieuw Kortenoord hebben we aanbiedingen, ook voor Buitenoord. Sinds het begin van de bouw van de nieuwe wijk zijn wij actief. Ook in de appartementen van het ‘Blauwe Domijn’ (oude belastingkantoor), die al zijn gebouwd voordat de woningen daar kwamen, hebben we in 6 appartementen glasvlies aangebracht. Naast Wageningen zijn we ook in grote delen van het land werkzaam. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een flinke basis gelegd in: Ede, Utrecht, Veenendaal, Oosterbeek en in onze thuisbasis Renkum.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies is structuurloos glasvezelbehang. Schakelt u ons in voor renovlies in Wageningen? Dan zorgen wij dat u voorafgaand aan de werkzaamheden een compleet voorstel ontvangt. We meten de wanden op basis van de tekeningen op. We maken dan een échte vaste prijs. Dus zonder verrekening achteraf. Let bij het vergelijken van offertes ook op de voorwaarden. Wij hechten waarde aan een goede offerte, dus bij Easy Stuc geen geautomatiseerde opgaaf binnen 2 minuten.

De eerste woningen waar we 200 grams renovlies op glasvezelbasis hebben gebruikt waren in Wageningen. Onder ander bij een aantal woningen op de Lijnbaanstraat. Waarom? Voor een naadloos eindresultaat. Glasvezel zet niet uit en krimpt niet tijdens het plakken. Dit in tegenstelling tot renovlies op papierbasis. Reeds in veel woningen in Wageningen hebben onze behangers naadloos behangen en kant-en-klaar gesausd. Door de komst van veel bedrijven, zoals Friesland Campina en Unielever naar Wageningen Universiteit en Research, is de verkoop van nieuwbouwwoningen altijd door gegaan. Met Easy Stuc bent u er zeker van dat de wanden van uw nieuwbouwwoning naadloos behangen worden met structuurloos glasvezelbehang. Uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Showroom

Ons product is te bezichtigen in onze showroom op een steenworp afstand in Renkum. Dan kunt u zelf zien of Easy Stuc het product is waar u uw wandafwerking mee wilt laten voltooien. Op basis van wat u ziet in de showroom, kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten als behanger van uw nieuwe woning. Wist u dat woonspecialist Lok Renkum bij ons in de winkelstraat zit? U kunt dus uw bezoek aan ons combineren met een bezoek voor vloeren, gordijnen, zonwering, kastenwanden of slapen aan Lok. Dan heeft u leveranciers uit de regio, dat is toch fijn.

Behanger in Wageningen nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 741, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Contact opnemen
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify