Wandafwerking nieuwbouw

Easy Stuc is de specialist op het gebied van wandafwerking van nieuwbouw. Wij verzorgen het aanbrengen en leveren van glasvezelbehang: de meest effectieve manier om nieuwbouwmuren af te werken. Stucadoors zijn niet langer nodig.

Zelfde resultaat als stucwerk

Easy Stuc is de oplossing voor het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Mensen denken dan nog een stucadoor nodig te hebben, maar dat is niet het geval. Glasvezelbehang heeft precies hetzelfde resultaat, alleen tegen een goedkopere prijs. Bovendien is het aanbrengen van het materiaal in nieuwbouwwoningen sneller te realiseren.

Ons product is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller te realiseren dan stucwerk (het kost één week om in een hele woning aan te brengen), en het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen). En dat terwijl het resultaat hetzelfde is.

Wandafwerking van uw nieuwbouwwoning nodig?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify