Renovlies behang met plinten

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang en plinten in nieuwe woningen. Onze plinten leveren wij afgelakt in RAL9010 of RAL9016. We kunnen dit in combinatie met renovlies aanbieden of apart offreren. 

Plinten

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang en plinten in nieuwe woningen. Vaak kiezen bewoners van nieuwbouwwoningen voor een PVC vloer of gietvloer. Het is ideaal om een gietvloer tegen een plint aan te ‘gieten’. Dit voorkomt dat er kieren tussen de onderkant van de plint en de gietvloer ontstaan. Dat is natuurlijk met kit te verhelpen, maar dat haalt net het strakke van de aansluiting wand / vloer weg. Ook al worden vloeren geëgaliseerd, het wordt nooit 100% vlak. Bij een PVC vloer plaatsen wij de plint naderhand op de vloer. De plint wordt aan de onderzijde afgekit. Op de witte wanden kitten wij ook de bovenzijde van de plinten af met acrylaatkit. 


Werkwijze plinten

Doordat het qua planning lastig voor mensen is te organiseren en we vaak de vraag kregen of we ook plinten kunnen aanbrengen hebben we onze diensten hiermee uitgebreid. Inmiddels hebben we bij veel huizen plinten aangebracht. Na het aanbrengen van de plint kitten we deze aan de bovenzijde af voor een mooie aansluiting. Het is ook mogelijk om de aansluiting vloer / plint af te kitten. Niet alle gietvloerleveranciers denken daar hetzelfde over, informeer daarom altijd wat uw leverancier wenst.

Net als bij de wanden proberen we ook bij de plint een strak eindresultaat te creëren. We doen dat door plinten te leveren met een afgelakte afwerking in RAL9010 of RAL9016. De timmerman maakt de uitwendige hoeken in verstek. De plinten zijn 12 millimeter dik in plaats van 18 millimeter, waardoor ze niet voor de binnendeurkozijnen uitsteken.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify