Glasvezelbehang Arnhem

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Arnhem te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Glasvezelbehang Arnhem

U heeft gekozen voor vliesbehang Arnhem (glasvezelbehang), en u zoekt een specialist die vliesbehang kan aanbrengen. Voor vliesbehang in Arnhem kunt u van de diensten van Easy Stuc gebruikmaken. We zijn gevestigd in Renkum en bekend in de omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld in Druten, Huissen, Didam, Bemmel, Zevenaar, Westervoort en Schuytgraaf al veel woningen van renovlies voorzien. Naast dat we graag werken in Arnhem komen we ook graag in Ede, Nijmegen, Oosterhout, Rhenen, Veenendaal, Vleuten, Wageningen, Beuningen of Deventer. We werken van Enschede tot aan Den Haag.

Wij leveren structuurloos vliesbehang tegen een goedkope prijs (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk). Het totaalpakket is inclusief:

Opmeten van uw wanden op basis van de tekeningen
Alle materialen (renovlies en lijm)
Volledige wandafwerking door gespecialiseerde behangers (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
CBW Garantie
BTW

Wij behangen alleen renovliesbehang: structuurloos glasvliesvliesbehang. Renovlies heeft geen structuur en is daarom mooi strak en naadloos. Renovlies is verkrijgbaar in twee varianten: papier en glasvezelbasis. In de showroom laten we beide varianten zien, zodat u zelf kunt oordelen over de verschillende eigenschappen van beide produkten.

Glasvlies in uw nieuwe woning in Arnhem laten aanbrengen?

Easy Stuc B.V. is gevestigd op steenworp afstand in Renkum. Wij werken door het land, maar zeker ook graag in Arnhem. We hebben al in veel projecten in Arnhem, Huissen, Doetinchem, Didam, Zevenaar en Westervoort de wanden van glasvlies voorzien. We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het aanbrengen van glasvlies. Daarom kunnen wij u garanderen dat we vaak te horen hebben gekregen dat er écht geen naden zijn te zien. Voor dezelfde uitstraling als stucwerk betaalt wel gemiddeld 30% minder. Doordat wij ook goed kunnen sauzen kunnen wij het glasvlies Arnhem behang gelijk in kleur schilderen. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, kom eens langs in de showroom en laat u inspireren.

Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Het is altijd mogelijk om de wanden vaneen andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Arnhem zetten wij onze mensen die in Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, vlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Uw project met glaszlies in Arnhem volledig verzorgd

U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van renovlies in Arnhem, Huissen, Westervoort, Zevenaar, Heteren, Driel, Zetten, Opheusden, Ochten en verder in de wijde omgeving. Wij werken door heel de regio en zijn actief in nieuwbouwwoningen. U kunt op Easy Stuc vertrouwen voor het professioneel aanbrengen van glasvlies en het sauzen ervan. Wij hebben in het verleden als veel glasvlies in Arnhem aangebracht. Onder andere bij de projecten op Saksen Weimar, Schuytgraaf en recent Brink aan de Weide en de woningen aan het Smalspoor. Ook uw project nemen wij graag aan. Bij ons staat de klant centraal, zoals dit naar onze mening hoort. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit, een goede offerte en een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden.

Zelf uw wanden in Arnhem een andere kleur geven

Doordat wij ook sauzers in dienst hebben is het goed mogelijk om het glasvlies behang gelijk te laten sausen, eventueel in kleur. U heeft er dan zelf geen omkijken aan. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de kleuren of de kleurencombinaties om de juiste sfeer te krijgen. In de showroom in Renkum (ongeveer 15 minuten rijden vanaf Arnhem Schuytgraaf) laten we diverse voorbeelden zien. Wilt u de muren zelf sauzen nadat wij het glasvlies hebben aangebracht? Dit is heel goed mogelijk. Indien nodig kunnen wij u hierbij vanzelfsprekend adviseren, of de materialen leveren. Ook kunt u een workshop volgen om de fijne kneepjes te horen te krijgen.

Meer informatie over renovlies behang van Easy-Stuc

Wilt u meer weten over renovlies in Arnhem?

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Arnhem te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang. We kunnen vertellen over de voordelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd van renovliesbehang, dan kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 0317 745 841.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify