Renovlies behanger Leusden

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Leusden te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Renovlies behanger Leusden

Easy Stuc B.V. is gevestigd in Renkum, ongeveer een half rijden naar Leusden. Onze renovlies behangers werken door heel het land, maar zeker ook graag in Leusden. We hebben al in veel nieuwbouwprojecten in Baarn, Soest, Nijkerk, Amersfoort, Zeist, Barneveld, Lunteren en omgeving de wanden van glasvlies voorzien. Glasvlies is een soort renovlies behang dat na het sauzen het uiterlijk van traditioneel stucwerk heeft. We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het aanbrengen van glasvlies. Daarom kunnen wij u garanderen dat er écht geen naden zijn te zien. Voor dezelfde uitstraling als stucwerk betaalt wel gemiddeld 30% minder. Doordat wij ook goed kunnen sauzen kunnen wij het glasvlies Leusden behang gelijk in kleur schilderen. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, kom eens langs in de showroom en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Leusden zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

Renovlies behangers met ervaring in regio Leusden

U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het laten aanbrengen van renovlies in uw nieuwe woning. Wij werken door heel de regio en zijn alleen actief in nieuwbouwwoningen. U kunt op Easy Stuc vertrouwen voor het professioneel aanbrengen van glasvlies en het sauzen ervan. Wij hebben in het verleden als veel glasvlies in woningen van Heijmans in Leusden aangebracht. Onder andere aan de projecten op Wonen in Huis van Leusden, Ondernemend wonen aan de Ursulineweg, Hartje Leusden Ook uw nieuwe woning nemen wij graag aan. Bij ons staat de klant centraal, zoals dit naar onze mening hoort. U kunt dan ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit, een goede offerte en een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van onze werkzaamheden.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Direct laten sauzen

Doordat wij ook sauzers in dienst hebben is het goed mogelijk om het glasvlies behang gelijk te laten sausen, eventueel in kleur. U heeft er dan zelf geen omkijken aan. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de kleuren of de kleurencombinaties om de juiste sfeer te krijgen. In de showroom in Renkum (ongeveer 35 minuten rijden vanaf Leusden) laten we diverse voorbeelden zien. Wilt u de muren zelf sauzen nadat wij het glasvlies hebben aangebracht? Dit is heel goed mogelijk. Indien nodig kunnen wij u hierbij vanzelfsprekend adviseren, of de materialen leveren. Ook kunt u een workshop volgen om de fijne kneepjes te horen te krijgen.

Meer weten over onze renovlies behangservice in Leusden?

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Leusden te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang. We kunnen vertellen over de voordelen en de nadelen, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd van renovliesbehang, dan kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 0317 745 841.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify