Nieuwbouw behang

Als u op zoek bent naar nieuwbouw behang, dan is Easy Stuc van harte aan te bevelen. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang.

Behang in uw nieuwbouwhuis

Veel mensen weten niet van het bestaan van dit materiaal. Zij laten onnodig hun wanden stucen door een stucadoor, terwijl een stucadoor aanzienlijk duurder is dan het laten aanbrengen van Easy Stuc. U kunt uw nieuwbouw muren beter laten behangen. Lees hier alles over de voordelen van het behangen van uw nieuwbouwhuis.

Voor nieuwbouw wanden bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij spelen in op het probleem dat aannemers vaak muren opleveren die nog niet behangklaar of verfklaar zijn. Vaak denken mensen dat ze nog een stucadoor nodig hebben, terwijl dit niet het geval is.

Zelfde kwaliteit als stucwerk

U kunt namelijk ook kiezen voor Easy Stuc. Dat is structuurloos glasvezelbehang. Het is sneller dan stucwerk (slechts één week om aan te brengen), het is goedkoper (30% goedkoper dan traditioneel stucwerk, inclusief het laten aanbrengen door gespecialiseerde vakmensen), en het resultaat is bij uw nieuwbouw wanden precies hetzelfde.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Meer weten over nieuwbouw behangen?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify