Scanbehang

Scanbehang, ook wel bekend als glasvezelbehang of renovlies, is een populaire vorm van behang. Het is bijzonder geschikt voor nieuwbouwmuren.

Wat is scanbehang?

Scanbehang, ook wel bekend als glasvezelbehang of renovlies, is een populaire vorm van behang. Het is bijzonder geschikt voor nieuwbouwmuren. Easy Stuc schuurt de muren en plamuurt oneffenheden en brengt vervolgens scan behang aan. Na het plakken wordt er gekit in inwendige hoeken langs het plafond en lang binnendeurkozijnen. Wanneer dat klaar is, dan sauzen we de muren, uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Veel mensen kiezen voor structuurloos behang, ook wel renovlies genoemd, met strakke en naadloze wanden als resultaat. Easy Stuc is een gevestigde aanbieder van glasvezelbehang. Wij verzorgen uw volledige wandafwerking (van het opmeten vanaf tekening, tot het aanbrengen en afwerken). De gehele wandafwerking is inclusief CBW garantie.

Voordelen scanbehang

Renovlies in Almelo is populair vanwege de hoge kwaliteit van het behang. Het glasvezelbehang bevat geen structuur. Het is naadloos aan te brengen. Je kunt dit vergelijken met gestucte muren. Renovlies heeft echter veel voordelen ten opzichte van stucwerk. Het aanbrengen van renovlies kost 30% minder en kan bij Easy Stuc in één werkweek. Daarnaast is stucwerk veel gevoeliger voor beschadigingen, zoals oneffenheden of scheuren. Andere goede eigenschappen van renovlies zijn:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig
Goedkoper

Scanbehang of traditioneel stucwerk?

Twijfelt u tussen scan behang of traditioneel stucwerk? Kom dan langs in de showroom. Naast ongeveer 200 m² wandafwerking op de muren laten we ook traditioneel stucwerk zien. U kunt dan zelf zien en voelen hoe de diverse afwerkingen eruit zien. Doordat we de afgelopen 10 jaar veel woningen van scanbehang (renovlies) hebben voorzien en er steeds meer mensen overtuigd zijn van de voordelen merken stucadoors dat ze marktaandeel verliezen. Op internet worden door stucadoors nadelen genoemd. Zo zouden beschadigingen niet te repareren zijn, gaan plooien in de hoeken of los gaan laten. Door onze ruime ervaring kunnen wij melden dat dat niet het geval is. Reparaties zijn prima uit te voeren, door de inwendige hoeken te kitten ontstaan er geen plooien en door de machinale verlijming zit het scanbehang goed vast aan de muur.

Meer weten over scan behang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify