Nieuwbouw muren behandelen

Easy Stuc is de specialist in nieuwbouw muren behandelen. Onze kennis en kunde zijn van het hoogste niveau. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom.

Laat jouw nieuwbouw muren behandelen door Easy Stuc

Easy Stuc biedt renovlies behang voor het behandelen van nieuwbouwmuren. Je zou hiervoor van alles kunnen kiezen, zoals spuiten, stukadoren, behangen, sauzen, spachtelputzen of glasvezelbehang. Voor nieuwbouwwoningen is glasvezelbehang zonder structuur enorm populair. Dit soort glasvezelbehang wordt ook wel renovlies behang genoemd. Door renovlies behang krijg je naadloze, strakke, effen wanden. Het resultaat is te vergelijken met stucwerk. Easy Stuc heeft ervaren specialisten in dienst die hele dagen niets anders doen dan renovlies behangen. Laat jouw nieuwbouw muren behandelen door Easy Stuc voor de beste kwaliteit!

Wat doen wij?

Ben jij erin geïnteresseerd je nieuwbouw muren te behandelen met renovlies? Easy Stuc is de trendsetter in het gebruik van renovlies behang in nieuwbouwwoningen. Wij voorzien jouw muren van een volledige behandeling door te schuren, te plamuren, behang aan te brengen, te sauzen en de afwerking te verzorgen. Met professionaliteit, snelheid en gemak voorzien wij je van het beste resultaat. Renovlies behang is door ons in één week aan te brengen. Op onze gehele wandafwerking bieden wij CBW garantie. Met het hoogste niveau kennis, kunde en ervaring komen onze gespecialiseerde renovlies behangers jouw nieuwbouw muren behandelen.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Waarom jouw nieuwbouw muren behandelen met renovlies?

Renovlies is te vergelijken met stucwerk. Het levert nagenoeg hetzelfde resultaat op. Stucwerk is echter duurder, kost meer tijd en is gevoeliger voor beschadigingen. Renovlies geeft jouw muren dezelfde strakke afwerking tegen een lagere prijs. De voordelen van jouw nieuwbouw muren behandelen met renovlies zijn:

Je kan zelf bepalen welke kleuren je op jouw muren wilt, doordat je over renovlies heen kunt sauzen
Krasvast
Brandveilig
Krimpvrij
Stootvast

Een prijsindicatie op basis van jouw wensen

Kom langs in onze showroom om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij bieden verschillende mogelijkheden en resultaten. Door een kijkje te nemen bij Easy Stuc vind je precies wat bij jou past. Wij maken graag voor jou een prijsindicatie op basis van jouw wensen. Het is niet mogelijk om een kant en klare prijs vast te stellen. Iedere woning is immers anders en vraagt om een andere methode om de nieuwbouw muren te behandelen. Er zijn verschillende moeilijkheden, oppervlaktes en afwijkingen. Hier houden wij rekening mee bij het inschatten van de kosten. Wij verzekeren jou dat wij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Laat nu jouw nieuwbouw muren behandelen door contact op te nemen

Easy Stuc is te bereiken via het telefoonnummer 0317745841 of het e-mailadres info@easy-stuc.nl. Bel of mail ons om contact op te nemen. Wij staan klaar om jouw nieuwbouw muren te behandelen!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify