Renovlies behangservice

Bent u op zoek naar een professionele renovlies behanger? Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang en glasvezelbehang. Onze renovlies behangers voorzien jaarlijks honderden nieuwbouwwoningen van super strakke wanden. De afwerking van de wanden is volledig naadloos. Dat garanderen we.

Binnen twee weken na oplevering klaar

Bij Easy Stuc vinden we het belangrijk dat u niet te lang hoeft te wachten op het aanbrengen van het behang. We zorgen daarom dat we binnen twee weken al klaar zijn met het volledig naadloos behangen van uw wanden. Het proces verloopt als volgt:

U vraagt een offerte aan
Wij berekenen op basis van uw tekening het oppervlak
Wij sturen u een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan de showroom)
U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan klaar
De wanden van uw nieuwe woning worden in één werkweek strak afgewerkt

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om naar ons product te komen kijken.

Bezoek onze showroom

Eigen behang mogelijk

Heeft u zelf al behang gekocht en wilt u dit door een professionele behanger laten aanbrengen? Dan zijn we de moeilijkste niet. Het laten behangen van eigen behang is uiteraard mogelijk. maar u kunt ook bij ons een kijkje nemen in de showroom. We hebben niet alleen strak renovlies behang, maar ook een hoop andere soorten. U bent van harte welkom!

Best beoordeelde behangservice!

Als u opzoek bent naar een goede renovlies behanger, bent u waarschijnlijk al heel wat aanbieders tegengekomen. We snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken. Tip: Reviews geven vaak een goed beeld van de kwaliteit van een service. We besteden veel tijd aan de kwaliteit van ons werk en dat wordt gelukkig gewaardeerd. We zijn daarom ook erg trots om ons de best beoordeelde behangservice van Nederland te mogen noemen!

Wilt u weten wat klanten precies over ons zeggen? Lees hier dan alle beoordelingen

Garantieregeling

Zoals gezegd staat kwaliteit absoluut op nummer één. Maar eerlijk is eerlijk: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Mocht er tijdens of na het behangen onverhoopt iets misgaan of niet naar wens zijn, dan profiteert u in ieder geval van CBW garantie. Deze garantie houdt onder andere in dat u recht heeft op onafhankelijke klachtafhandeling en extra garantie.

Wat kost een renovlies behanger?

Het laten aanbrengen van renovlies behang is maatwerk. Iedere woning heeft zijn eigen afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes. Bovendien heeft ook iedereen andere wensen. We kunnen daarom geen kant en klare prijzen geven. Wel kunt u eenvoudig een prijsindicatie bij ons opvragen. Geef ons uw wensen door en we komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie.

Mocht u nog twijfelen tussen het laten stucen of laten behangen van uw wanden, dan kunnen we alvast verklappen: Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk.

Wilt u ons als renovlies behanger inhuren?

Neem gerust contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Het bezoeken van de showroom is ook mogelijk. Neem dan graag wel eerst contact op voor een afspraak.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify