Nieuwbouw stucwerk

Het renovlies van Easy Stuc is hét alternatief voor nieuwbouw stucwerk. Het is 30% goedkoper, sneller aan te brengen en niet gevoelig voor beschadigingen.

Renovlies als alternatief voor nieuwbouw stucwerk

Het renovlies van Easy Stuc is hét alternatief voor nieuwbouw stucwerk. In nieuwbouw komt stucwerk veel voor. Stucwerk kent veel nadelen: het duurt echter lang, is duur en erg gevoelig voor beschadiging. Om deze redenen wordt renovlies sinds jaar en dag als alternatief voor stucwerk in nieuwbouw gebruikt. De ervaring leert dat renovlies een duurzaam alternatief is gebleken, speciaal bij nieuwbouw woningen. Het is maar liefst 30% goedkoper dan stucwerk, terwijl het nagenoeg hetzelfde resultaat geeft. Met renovlies behang zorg je voor een strakke, naadloze wandafwerking. Easy Stuc is de specialist in het aanbrengen van renovlies. Schakel ons in en wij bieden je het beste alternatief voor nieuwbouw stucwerk!

Kant-en-klare wanden in jouw nieuwbouwwoning

Nieuwbouw woningen worden altijd behangklaar opgeleverd. Door middel van renovlies worden jouw wanden strak, glad en effen. Je kunt zelf kiezen in welke kleur. Wij kunnen namelijk verschillende kleuren sauzen over renovlies. Renovlies is een glasvezelbehang zonder structuur. Het resultaat kan je vergelijken met nieuwbouw stucwerk, alleen heeft renovlies de voordelen van glasvezelbehang. Deze voordelen zijn:

Je kan zelf bepalen welke kleuren je op jouw muren wilt, doordat je over renovlies heen kunt sauzen
Krasvast
Brandveilig
Krimpvrij
Stootvast

Nieuwbouw stucwerk kan na verloop van tijd gaan scheuren. Dit risico heb je niet met renovlies behang. De kwaliteit is dan ook beter. Easy Stuc maakt jouw wanden met renovlies kant-en-klaar.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Wij zijn gespecialiseerd in renovlies

De specialisten van Easy Stuc doen hele dagen niets anders dan het aanbrengen van renovlies in nieuwbouw woningen. Wij beschikken over veel ervaring, kennis en kunde. Met professionaliteit, snelheid en gemak ronden wij al onze klussen succesvol af. Renovlies behang brengen wij in één week bij je aan. Daarbij verzorgen wij jouw gehele wandafwerking. Van het schuren en plamuren tot het aanbrengen, sauzen en afwerken. Je kunt je van ons altijd CBW garantie verwachten op onze wandafwerking. Kies voor renovlies boven nieuwbouw stucwerk en je hoeft zelf niet meer naar je wanden om te kijken.

De specialist in renovlies als alternatief voor nieuwbouw stucwerk

Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van renovlies behang als alternatief voor nieuwbouw stucwerk. Met ons 200 grams glasvlies verzekeren wij je dat er geen naden meer zichtbaar zijn op jouw muren. De beste kwaliteit leveren wij tegen een goede prijs.

Wat kost renovlies?
Wij werken niet met standaard meterprijzen. Dit verschilt namelijk voor iedere nieuwbouwwoning. Je vraagt aan de garagehouder ook niet wat een auto kost, daar kan hij geen eenduidig antwoord op geven. Wij houden rekening met afwijkingen, moeilijkheden en verschillende oppervlaktes. Ook is de prijs van nieuwbouw stucwerk afhankelijk van jouw eigen specifieke wensen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en bepalen op basis daarvan een prijsindicatie voor nieuwbouw stucwerk in renovlies. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Renkum.

Hoe zit het met de kosten voor het afwerken van de hoeken bij ramen?
Veel nieuwbouwwoningen worden gebouwd met prefab beton. Deze worden in een betonelementenfabriek geproduceerd en op de bouw gemonteerd. Vaak zitten de raamkozijnen er al in en doet de aannemer er daarna niet veel meer aan. Ga je nieuwbouw stucwerk of dunpleister toepassen, dan moeten er zowieso hoekprofielen gezet worden om het netjes te krijgen. Wij kunnen de hoeken opschuren en het vlies er haaks omheen plakken of het renovlies op de hoeken afsnijden. Dat scheelt een handeling, materiaal en kosten. Bij nieuwbouw stucwerk is het altijd nodig om hoekprofielen te plaatsen, neem dat mee in de berekening van het prijsverschil.

Neem contact op!

Wil jij ook een beter alternatief voor nieuwbouw stucwerk in jouw woning? Neem contact op met Easy Stuc. Wij zijn per mail te bereiken op info@easy-stuc.nl of telefonisch op 0317745841.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify