Afwerking nieuwbouwwoning

Naast het strak afwerken van uw wanden met renovlies behang , kunt u bij Easy Stuc ook terecht voor de verdere afwerking van uw nieuwbouwwoning. Denk daarbij aan een mooie PVC vloer met plinten. Ook het afwerken van de zolderkap of het afwerken van de trappen kunt u aan de vakmensen van Easy Stuc overlaten.

Afwerking nieuwbouwwoning met renovlies behang en een PVC vloer

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw. 

U kunt dus renovlies en pvc laten aanbrengen. Alles is dan kant-en-klaar. Alles in één hand, makkelijk toch? We zijn dealer van Vivafloors, Floor Life en van Floer. Door te kiezen voor drie merken kunnen we een ruim aanbod presenteren, zonder dat het teveel wordt en u minder keuzestress heeft. We hebben namelijk een pakket samengesteld waardoor we tegen gunstige voorwaarden renovlies PVC en meer kunnen verzorgen. In onze showroom in Renkum laten we u diverse pvc vloeren zien. Rechte planken, visgraat, band en bies, tegels behoren tot het pakket.

Afwerking nieuwbouwwoning dakkap sauzen

Afwerking nieuwbouwwoning dakkap sausen

Bij de afwerking van uw nieuwbouwwoning hoort naast renovlies behang en pvc vloer ook bijvoorbeeld de dakkap van uw woning sausen. Vaak wordt dit groen of bruin door de aannemer opgeleverd. We plamuren dan de spijkergaatjes en sausen het geheel. 

Afwerking nieuwbouwwoning trappen bekleden met PVC of aflakken

Voor de afwerking van de trappen kunt u kiezen uit het laten bekleden van de treden met PVC. De zijkanten van de trap en de traphekken wordt hierbij eerst wit afgelakt. Bent u nog niet erover uit wat u wilt met de trappen van uw nieuwe woning? U kunt ook kiezen voor het compleet aflakken van de trappen. Door het schuren en nevelvorming kunt u beter de trap afwerken wanneer u nog niet woont in de woning. Dit is tegen het aanbevolen advies omdat trappen nog werking kunnen vertonen. Wij kitten de trap niet af, zodat de werking minder opvalt.

Afwerking nieuwbouwwoning plaatsen van hoge MDF plinten

Vergeet u niet de plinten te plaatsen in uw nieuwe woning? De plinten zorgen voor een krasvaste overgang van de vloer naar de wanden met renovlies. U kunt in combinatie met renovlies of afzonderlijk door Easy Stuc het plaatsen van de plinten laten verzorgen. Wij leveren afgelakte plinten in RAL9010 of RAL9016 met een lengte van ca. 2,40 meter en 12 mm dik. Langs de witte wanden kitten wij de plinten aan de bovenzijde af met acrylaatkit.

Afwerking nieuwbouwwoning het plaatsen van fotobehang of eigen gekochte behangrollen

Heeft u een leuk idee in gedachte met eigen gekochte vliesbehang of wilt u een fotoposter laten aanbrengen door onze ervaren behangers? Wij kunnen dit in overleg voor u verzorgen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wij uitsluitend vliesbehang aanbrengen (in het Engels Non-Woven). De kosten voor het aanbrengen kunnen wij apart offreren. Het behang dient u zelf te aan te schaffen.

Wilt u meer weten over renovlies behang of pvc vloeren?

Heeft u interesse heeft om uw nieuwe woning te voorzien van renovlies en een pvc vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang en pvc vloeren. We kunnen u vertellen over de voor- en nadelen van renovlies, de verschillen tussen renovlies op papier-/ en glasvezelbasis en onze kwaliteiten en werkwijze. Wij informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Als u al bent overtuigd, dan kunt u ook direct online een offerte aanvragen. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bel 0317 745 841.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify