Glasvliesbehang nieuwbouw

Glasvliesbehang bij nieuwbouw is populair bij Easy Stuc. Het is glasvezelbehang zonder structuur. Het is stootvast, sterk en geeft een strakke uitstraling.

Glasvliesbehang voor nieuwbouw: uitermate geschikt.

Easy Stuc merkt al jaren dat glasvliesbehang voor nieuwbouw een populaire keuze is. Glasvliesbehang is glasvezelbehang zonder structuur. Je krijgt er strakke, vlakke, naadloze wanden mee. Jouw muren worden dus geheel effen. Het resultaat van glasvliesbehang is te vergelijken met stucwerk. Schakel de ervaren behangers van Easy Stuc in voor de beste kwaliteit glasvliesbehang voor jouw nieuwbouwwoning. Wij zijn in nieuwbouwwoningen al ruim een decennium actief. Wij doen hele dagen niets anders dan het aanbrengen van glasvezelbehang. Voor het beste glasvliesbehang voor nieuwbouw ga je dus naar Easy Stuc.

Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

De voordelen van glasvliesbehang voor nieuwbouw?

Net als bij stucwerk ontstaat er een strakke wandafwerking bij het aanbrengen van glasvliesbehang bij nieuwbouw. De uitstraling is nagenoeg hetzelfde. Glasvliesbehang is dus een goed alternatief. Het is goedkoper, minder gevoelig voor beschadigingen en sneller aan te brengen. Ook kun je het behang sauzen. Je kan zelf de kleur of kleuren van jouw muren kiezen. Glasvliesbehang heeft als voordelen:

Brandveilig
Stootvast
Krimpvrij
Krasvast

Wat kost glasvliesbehang voor nieuwbouw?

Glasvlies lijkt op renovlies. Het verschil is dat er in glasvlies meer glasvezels zitten. Daardoor is het materiaal stootvaster en ook wat duurder. Ook is glasvlies samen met de lijm meer één product wanneer het eenmaal op de muur zit en opgedroogd is. Het behang is hierdoor sterker dan renovlies. De kosten van glasvliesbehang lopen per nieuwbouwwoning uiteen. Het is afhankelijk van de moeilijkheden, afwijkingen en oppervlaktes van de woning. Ook ligt het aan jouw eigen wensen. Om deze redenen kunnen wij je geen exacte prijs geven. Op basis van wat jij wilt, maakt Easy Stuc een prijsindicatie.

Wij bieden professionaliteit, snelheid en gemak.

Bij Easy Stuc wordt glasvliesbehang aangebracht met professionaliteit, snelheid en gemak. Het behangen van glasvliesbehang voor nieuwbouw duurt bij ons maximaal één week. Je krijgt altijd CBW garantie op de wandafwerking. Onze specialisten beschikken over een grote hoeveelheid kennis, ervaring en kunde om jouw muren te behangen op hoog niveau. Wij schuren, plamuren, sauzen en werken jouw muren af en brengen het glasvliesbehang aan. Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Wij leveren altijd de beste service en kwaliteit. Neem contact op om onze professionals bij jou thuis aan het werk te zetten.

Direct contact opnemen met Easy Stuc.

Om direct contact op te nemen met Easy Stuc bel je naar 0317745841 of mail je naar info@easy-stuc.nl. Het is ook mogelijk om langs te gaan in onze showroom in Renkum. Bekijk bij ons alle mogelijkheden van glasvliesbehang voor nieuwbouw!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify