Over ons

Easy Stuc is dé specialist in de markt van renovlies behang of beter bekend als glasvezelbehang zonder structuur. Als één van de eerste partijen in Nederland zagen wij de talloze voordelen van het aanbrengen van een fraai, glad, strak én naadloos glasvezelbehang.

Easy Stuc

Vergelijk renovlies van ons renovlies behangersbedrijf gerust met stucwerk van een stukadoor. Het oogt hetzelfde, én het is volledig gesausd met kwaliteitsverf in één of meerdere kleuren van uw keuze. Easy Stuc wordt altijd aangebracht door ons team van voornamelijk eigen gespecialiseerde professionals. Van Easy-Stuc mag u ervaren renovlies behanger, kennis en kunde verwachten van het hoogste niveau. Bovendien zijn wij CBW-erkend, dus u bent sowieso verzekerd van garantie op de gehele wandafwerking.

Easy Stuc is de zus van Renovlies Nederland. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang ofwel renovlies behang bij nieuwbouwwoningen. Via Renovlies Nederland leveren we materialen en geven we workshops, voor de mensen die het zelf willen gaan doen.

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om naar ons product te komen kijken.

Bezoek onze showroom

Glasvezelbehang 200 gram

Easy Stuc Glasvezelbehang is mooi glad en strak en (in tegenstelling tot renovlies gemaakt van papier) is het volledig naadloos aan te brengen.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het resultaat is nagenoeg hetzelfde. Het verschil? Easy Stuc is goedkoper en al volledig gesausd, in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze eigen gespecialiseerde renovlies behangers verzorgen het schuren en plamuren, aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden.

Glasvezelbehangers

Wat maakt ons uniek?

Standaard machinaal schuren en plamuren
Standaard 200 grams Easy Stuc op glasvezelbasis, dus geen papier
Afkitten van inwendige hoeken is standaard
Standaard klasse 1 latex (geen projectkwaliteit)
Standaard officieel opleveren
Afvoeren van ons afval

Werkwijze

Kiest u voor Easy Stuc, dan kiest u voor professionaliteit, snelheid en gemak. Easy Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Het proces in een notendop:

U vraagt een offerte aan
Wij berekenen het oppervlak
Wij sturen een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
De wanden van uw woning worden in één week strak en kant-en-klaar afgewerkt

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over renovlies behangen en meer wilt zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify