Zolderkap afwerken

Zolderkappen worden meestal in de kleuren groen of bruin door de aannemer opgeleverd. Geen fraai gezicht. Ook aan een zolder, ook al is het een onbenoemde ruimte, mag u eisen stellen. Kies er dan ook voor om uw zolderkap af te werken.

Afwerking zolderkap

Easy Stuc maakt uw zolderkap, net als de rest van uw huis, mooi en egaal. Om een strak resultaat te bereiken plamuren we de spijkergaatjes en kitten we de aftimmerlatten. Zolderkappen beplakken we liever niet met glasvezelbehang, dat gaat op de naden namelijk kreuken. Meestal gebruiken we de latexspuit om de verf op te brengen. Daarna rollen we het na, dit maakt dat beschadigingen later makkelijker zijn weg te werken. Zo combineren we de snelheid van het spuiten met de kwaliteit van rollen. En, ook belangrijk, het is een stuk goedkoper.

Afwerking nieuwbouwwoning dakkap sauzen

Meer informatie?

In onze showroom hebben we een voorbeeld zolderkap voor u tentoongesteld. U kunt dan zelf de strakke afwerking van een zolderkap bekijken. Ook benieuwd? Bel: 0317 74 58 41 voor een bezoek aan de showroom of vraag een offerte aan.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify