Showroom

De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dit is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wij raden u aan om voor een bezoek te bellen van tevoren of om er zeker van te zijn dat u kunt worden geholpen.

Bezoek de showroom!

Wij begrijpen dat u meer dan alleen een website met foto´s en video´s wilt zien, voordat u kiest met welk product u de wanden van uw woning wilt laten afwerken. U bent van harte welkom in onze showroom in Renkum om de kwaliteit van ons product te bekijken. Diverse klanten waar wij de wanden hebben afgewerkt zijn bovendien bereid om hun woning open te stellen voor bezichtiging. Deze modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen.

Naast renovlies laten we ook een ruime collectie pvc vloeren zien. Onze eigen vakmensen verzorgen het compleet afwerken van de wanden en vloeren graag voor u. We werken alles compleet af inclusief plinten en een mat bij de voordeur. Veel klanten vinden het erg fijn dat we de planning van de wanden en vloeren uit handen nemen. Nadat wij klaar zijn kan de keuken komen en kunt u de woning betrekken. Dus helemaal kant-en-klaar. De wanden en vloeren hebben ook wat betreft kleurstelling veel raakvlakken, we helpen u graag met de afstemming ervan.


De showroom is op afspraak te bezoeken. Dit is mogelijk op doordeweekse dagen en vaak ook op zaterdag. Wij raden u aan om voor een bezoek te bellen van tevoren of om er zeker van te zijn dat u kunt worden geholpen.


Locatie en openingstijden

U vindt onze showroom aan de Dorpsstraat 70 in Renkum. Voor navigatie kunt u het best Van Riessenstraat invoeren. De ingang is dan bij de ‘blauwe blokken’. Kunt u lastig parkeren? Dan kunt u het best doorrijden en parkeren bij de Albert Heijn. Combineer uw bezoek met een bezoek aan het centrum van Renkum en doe gelijk uw boodschappen. In Renkum is ook veel te doen voor kinderen. Bijvoorbeeld een bezoek aan kasteel Doorwerth, het Renkums Beekdal of een herfstwandeling door de bossen bij Renkum.


Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify