Renovlies behanger Amersfoort

U zoekt een renovlies behanger in Amersfoort. Ben u op zoek naar traditioneel stucwerk of kiest u voor glasvezelbehang? In ieder geval bent u op zoek naar een specialist in wandafwerking in de omgeving van Amersfoort. U wilt strakke wanden en die volledig naadloos zijn (waarbij de overgangen tussen de behangstroken echt niet te zien zijn). Easy Stuc is een gespecialiseerd renovlies behanger. We doen dat met glasvezelbehang ook in de omgeving van Amersfoort.

Volledige wandafwerking

Ons glasvlies is structuurloos glasvezelbehang. Starten wij met u het traject van wandafwerking in Amersfoort, dan meten wij uw wanden op op basis van de bouwtekeningen. Na opdracht zorgen wij dat de wanden afgewerkt worden met structuurloos glasvezelbehang en dat uw wanden kant-en-klaar zijn. Wandafwerking Amersfoort, vele tientallen woningen hebben we dit jaar opgeleverd. Onder ander in Vathorst natuurlijk.

Renovlies behanger Amersfoort

Laakse Tuinen, Common Woods, Waterdorp, Wonen in Podium, Willemdrie: dit zijn allemaal nieuwbouw wijken/projecten in de gemeente Amersfoort.

Wij zijn actief in Gelderland, Utrecht, Brabant, Overijssel in onder andere de nieuwbouw projecten: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beuningen, De Meern, Doorwerth, Ede, Kesteren, Leusden, Nijmegen, Nijkerk, Oosterhout, Rhenen, ‘s Hertogenbosch, Tiel, Utrecht, Vathorst, Veenendaal, Vleuten, Wageningen. Odijk, Houten.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Lees meer over Easy-Stuc

Wat is Easy Stuc?
Wat zijn de voordelen?
Wat zijn de kosten?

Geïnteresseerd in wandafwerking in Amersfoort?

Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify