Glad glasvezelbehang

Glad glasvezelbehang wint de laatste jaren aan populariteit. Het aanbrengen van glad glasvezelbehang resulteert in strakke, gladde wanden. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend: naadloos, brandveilig, stootvast en onverslijtbaar. Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies. Wij voorzien woningen binnen korte tijd en op vakkundige wijze van structuurloos glasvlezel, inclusief sausen. De wanden zijn daarna kant-en-klaar.

Garantie

Wij leveren glad glasvezel op met garantie. Op de gehele wandafwerking door Easy Stuc is garantie van toepassing. Typerend voor de kwaliteit van ons product is dat tot op heden geen klant gebruik heeft hoeven maken van de garantie. Easy Stuc is een product dat langdurig strak en aantrekkelijk is. Bij beschadigingen of als u het kleurtje zat bent kunt u zich beroepen op onze servicedienst.

Kosten glad glasvezel

De kosten van glad glasvezel zijn in de regel aanzienlijk lager dan de kosten van stucwerk, terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Daarnaast heeft stuccen het nadeel dat in nieuwbouwwoningen naar verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan. Glad glasvezelbehang heeft dat risico veel minder. Vraag direct een offerte aan voor het laten aanbrengen van glad glasvezel. Direct een (telefonische) prijsindicatie is ook mogelijk: 0317 745 841.

Showroom

Bekijk de kwaliteit van glad glasvlezel in onze showroom in Renkum. Daar tonen wij hoe glad glasvezel oogt. Wij beantwoorden dan bovendien graag al uw vragen.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over renovlies behangen en meer wilt zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify