Glasvezelbehanger

Bent u op zoek naar een glasvezelbehanger? Easy Stuc is de specialist in het behangen van glad glasvezelbehang. Jaarlijks leveren wij een groot aantal nieuwbouwwoningen op met structuurloos glasvezelbehang. Onze behangers leveren naadloze wanden op (met volledige garantie hierop).

Glasvezelbehang zonder structuur

Easy Stuc levert glasvezelbehang zonder structuur. Dat wil zeggen dat de muren van uw nieuwbouwwoning glad en strak worden afgewerkt. Glasweefselbehang staat bekend om haar ruitjesstructuur. Echter, de gladde variant wint aan populariteit, omdat het materiaal meer van dezelfde sterke eigenschappen heeft als glasvezelbehang met structuur. Het eindresultaat oogt als stucwerk: een bijzonder strakke wand. De kwalteit van het werk wordt uiteindelijk bepaald door de glasvezelbehanger, daarvoor bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres.

U vraagt een offerte aan
Wij berekenen op basis van uw tekening het oppervlak
Wij sturen u een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan de showroom)
U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan klaar
De wanden van uw nieuwe woning worden in één werkweek strak afgewerkt

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om naar ons product te komen kijken.

Bezoek onze showroom

Waarom Easy Stuc?

Easy Stuc onderscheidt zich van andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het behangen van glasvezelbehang. Wij sausen de wanden dekkend en streeploos, waardoor de wanden overal een strakke, solide kleur hebben. De meeste bedrijven sausen slechts eenmaal, waardoor de muren niet altijd effen lijken. Veelal wordt eer een meerprijs van vele euro’s gevraagd per vierkante meter. We beschikken over een showroom waar u kunt zien wat de kwaliteit van ons gladde glasvezelbehang is. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de toe te passen kleuren. Uw woning is dus kant-en-klaar als we de deur achter ons dicht trekken.

Wilt u ons als glasvezelbehanger inhuren?

Neem gerust contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Het bezoeken van de showroom is ook mogelijk. Neem dan graag wel eerst contact op voor een afspraak.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify