Renovlies met fotoposters

Als u erover denkt om in uw woning kleur aan te brengen, overweeg dan ook eens een fotoposter. Easy Stuc was dealer van fotoposters van Komar. Dit zijn kant-en-klare fotoposters. Inmiddels kunt u op het internet overal fotobehang zelf bestellen. Als u zelf het fotobehang aanschaft, dan kunnen wij dit aanbrengen tegen een gunstige prijs.

Renovlies behang en fotoposters

Fotoposters en kleuren zijn voor ons ‘service producten’, we kunnen deze tegen een aantrekkelijke prijs aanbrengen. Houdt er wel rekening mee dat u een poster kiest die een vliesrug heeft. Helaas kunnen we papieren posters niet plakken, deze geven af en kunnen niet naadloos aangebracht worden. Onze ervaren behangers brengen graag een poster voor u aan. In de showroom hebben we diverse voorbeelden aangebracht. Door de posters op een paneel aan te brengen ontstaat er een extra effect. Als we daar dan ook nog een ledstrip achter plaatsen is het plaatje helemaal compleet. Nieuwbouwwoning gekocht en sfeer aanbrengen? Overweeg eens een poster.

Kinderkamer

Ook voor de kinderkamer is er een ruime keuze fotoposters. Of uw kind nu gek is op prinsessen of fan is van stoere actiehelden, elke droom kan in vervulling worden gebracht. Als u de fotoposter combineert met een mooie kleur op de muur, is de kinderkamer helemaal compleet. Kijk voor inspiratie op de Komar website.

Meer informatie?

In onze showroom laten we papieren posters en vliesposters zien. U kunt dan zelf de verschillen in de afwerking zien. Met name de papieren posters zijn niet naadloos af te werken. Sterker nog, de banen moeten ongeveer een halve centimeter overlappend worden geplakt. Dat is een nadeel van de papieren posters, ze zijn wel een stuk goedkoper dan vliesposters. Als de poster en drukke print heeft dan vallen de naden nagenoeg niet op, kies wel een poster op viesbasis.

Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel: 0317 74 58 41 voor een bezoek aan de showroom of vraag een offerte aan.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify