Renovlies Behang in kleur

Renovlies behang in kleur? Steeds meer mensen kiezen voor een kleur op de muur. Spelen met kleur laat je interieur leven en dynamisch aanvoelen en maakt je woning speelser, lichter en ruimer. Easy Stuc verzorgt dit graag voor u. Wij werken met schrobklasse 1 verf van Einza.

Renovlies behang direct op kleur laten aanbrengen

Door te spelen met kleur in uw woning kunt u verschillende sferen creëren. In onze showroom in Renkum laten we verschillende soorten renovlies zien, kant-en-klaar in verschillende kleuren gesausd. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en aanbrengen van kleuren. Om u een beeld te geven van de kleur op de muur ten opzichte van de kleurenstaal laten we grotere vlakken kleur zien. U kunt zich dan een goed beeld vormen van hoe het eindresultaat er in werkelijkheid uit zal zien.

Renovlies behang in kleur aanbrengen verzorgen wij al sinds de oprichting van ons bedrijf. Doordat het nieuwe woningen zijn kunt u het maken zoals u het wilt hebben. Welke tint wit kiest u? Op basis van onze ervaring met het sauzen van glasvezelbehang hebben we ook een visie ontwikkeld over het toepassen van de basis wittint. De gekozen wittint bepaald in grote mate de uitstraling van het sauswerk. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw woning in zijn geheel of gedeeltelijk van kleur te voorzien.

Muren in kleur kiezen is niet altijd makkelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u een goed advies geven.

Ervaring met kleur

Wij ervaren dat klanten die kleur in de woning toepassen vaak blijer zijn bij de oplevering, kleur brengt vreugde in het leven. Een citaat uit het ‘handboek voor den behanger’ uit 1923: “Evenals de muziek nu eens grootsch en dramatisch en dan weer licht en gracieus ons gemoedsleven beheerscht, zoo werken ook de ‘kleuren’ op onze zinnen in.”

Het behang wat toen der tijd werd toegepast bevatte vaak al veel kleur. Mooie volle bloempatronen met een bies waarin enkele kleuren terug komen. Reeds toen al was behang een populaire manier van het afwerken van wanden van woningen. Behang werd ook vaak toegepast in luxe landhuizen in sierkamers, of pronkkamers. In de middeleeuwen werd al goud in het behang verwerkt.

Kosten van renovlies behang in kleur?

Easy-Stuc levert de beste prijs/kwaliteit verhouding, relatief goedkoop renovlies behang dus. Maar wel van hoge kwaliteit. Iedere woning heeft zijn eigen afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes. Bovendien heeft ook iedereen andere wensen. We kunnen daarom geen kant en klare prijzen geven. Wel kunt u eenvoudig een prijsindicatie bij ons opvragen. Geef ons uw wensen door en we komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over renovlies behangen en meer wilt zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify