Kosten renovlies

Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op glasvezelbasis in nieuwbouwwoningen. Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk.

Bij Easy Stuc krijgt u een totaalpakket met een vaste prijs waarbij de prijs van glasvezelbehang inclusief sauzen ongeveer de prijs is voor traditioneel stukadoren zonder sauzen. Afspraak is afspraak, dus geen discussies achteraf.

Vraag hieronder direct een indicatie aan door te klikken op uw woningtype. Zit deze er niet bij? mail dan uw tekeningen voor een vrijblijvend voorstel

Appartement

Eengezinswoning

2 onder 1 kap

Vrijstaande woning

Onze prijs is:

Op basis van het opmeten van uw wanden aan de hand van uw bouwtekeningen
Inclusief alle benodigde materialen zoals glasvezelbehang, lijm, klasse 1 latex
Inclusief volledige wandafwerking door ervaren specialisten (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
CBW garantie
Inclusief BTW

Wij maken altijd een offerte op maat voor onze klanten. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u ongeveer wilt weten wat het kost om uw nieuwbouwwoning te laten behangen door een renovlies behanger van Easy Stuc. De prijs van Easy Stuc is tussen de 10 en 20 euro per m2. Dit is echter compleet afhankelijk van het type woning en de indeling hiervan. Zo is het behangen van een trapgat veel arbeidsintensiever dan het behangen van een woonkamer. De meterprijs ligt bij een begane grond en een trapgat daarom hoger dan wanneer u het hele huis laat voorzien van glasvlies.

Om een zo goed mogelijke indicatie af te geven hebben we een keuze gemaakt per type. Zit uw type woning er niet bij? Vraag dan een offerte op door het sturen van de bouwtekeningen van uw woning.

Precieze kostenindicatie?

Als u uw bouwtekening opstuurt, maken wij op basis daarvan kosteloos een offerte. Wij kunnen helaas niet kosteloos op locatie langskomen om uw woning te meten en zijn alleen werkzaam in nieuwbouwwoningen. Bij ons weet u aan de hand van de bouwtekeningen precies wat de maximale prijs is die u betaalt.

Neem contact met ons op via 0317 74 58 41, maak gebruik van het contactformulier of vul gelijk het offerte-formulier in voor een precieze prijsopgave.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify