Trap afwerken

Heeft u interesse om uw trappen door ons te laten afwerken, dan nodigen we u graag uit in de showroom om uw specifieke wensen te bespreken.

Trapafwerking

Een van de grote voordelen van het betrekken van een nieuwbouwwoning is dat u alles kunt maken zoals u het hebben wilt. Volledig naar uw eigen smaak. We zien en horen vaak dat het afwerken van de trap wordt vergeten of op een later moment wordt gepland. Dat is eigenlijk best zonde, want de trap bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Het gaat vaak om veel houtwerk rondom de trap.

Ook horen we dat bij de oplevering door de Vereniging Eigen Huis vaak wordt aangeraden om het afwerken van de trap een jaar uit te stellen in verband met werking van de trap. Op zich zit daar wat in, maar is het niet makkelijker om na een jaar de trap een halve dag bij te werken dan tijdens de bewoonde situatie met het schuurapparaat naar binnen te gaan?

Industrielak

Doordat er vanuit onze klanten steeds vaker de vraag komt om ook de trappen af te werken hebben we hierin ook een systeem ontwikkeld. Het uitgangspunt hierbij is ook de kwaliteit geweest. Voor het beste resultaat passen we industrielak toe, gebruiken we de nieuwste gereedschappen en brengen we een laag verf aan die met de kwast alleen te realiseren is door minimaal drie maal te lakken. Zo kunnen we, net als bij de wanden, een goede prijs / kwaliteitverhouding leveren.

Heeft u interesse om uw trappen door ons te laten afwerken, dan nodigen we u graag uit in de showroom om uw specifieke wensen te bespreken. Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel: 0317 74 58 41 voor een bezoek aan de showroom of vraag een offerte aan.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify