Stuc behang

Stuc behang is het alternatief voor stuken van uw nieuwbouwwoning. U voorkomt hiermee haarscheuren en het is kras- en stootvaster ten opzichte van traditioneel stucwerk. Stuc behang kan in iedere kleur worden geverfd. Ons stuc behang is duurzaam gefabriceerd in Europa.

Wat is stuc behang?

Stucbehang, ook wel bekend als glasvezelbehang of renovlies, is een populaire vorm van behang. Het is bijzonder geschikt voor nieuwbouwmuren. Easy Stuc schuurt de muren en plamuurt oneffenheden en brengt vervolgens stuc behang aan. Na het plakken wordt er gekit in inwendige hoeken langs het plafond en lang binnendeurkozijnen. Wanneer dat klaar is, dan verven we de muren, uw wanden zijn dan kant-en-klaar.

Veel mensen kiezen voor structuurloos behang, ook wel renovlies genoemd, met strakke en naadloze wanden als resultaat. Easy Stuc is een gevestigde aanbieder van stuc behang. Wij verzorgen uw volledige wandafwerking (van het opmeten vanaf tekening, tot het aanbrengen en afwerken). De gehele wandafwerking is inclusief CBW garantie.

Duurzaam stuc behang

Stuc behang is ten opzichte van stucwerk goedkoper en voorkomt haarscheuren in nieuwbouwwoningen. Het wordt duurzaam gefabriceerd in Europa en vervolgens geverfd met een hoogwaardige Duitse kwaliteit latex. De latex voldoet aan de strenge eisen van de VOS-standaard: Oplosmiddelvrij en biologisch verdraagzaam;
ammoniakvrij en absoluut neutraal van geur. Wij kunnen de latex in iedere gewenste kleur laten mengen (meerwerkoptie).  Stuc behang heeft de volgende bekende eigenschappen:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig
Goedkoper

Bekijk het stuc behang bij ons in de showroom.

Stuc behang van Easy Stuc wordt 100% naadloos aangebracht door onze eigen behangers en schilders. We krijgen vaak te horen dat men bij behang denkt aan naden. Wij nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij ons in de showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt het stuc behang dan zelf voelen en bekijken. Voor een eerlijke vergelijking hebben wij ook een wand met traditioneel stucwerk. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met nieuwbouwwoningen en weten als geen ander dat de planning belangrijk is. U kunt er dan ook op rekenen dat wij direct starten na de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de prijs van stuc behang? Of wilt u meer uitleg hierover? Vraag dan een offerte aan of kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen u graag verder.

Meer weten over stuc behang?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify