Renovlies Zwolle

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Zwolle te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Renovlies behanger Zwolle

Renovlies in Zwolle nodig? U zoekt een specialist in Zwolle die renovlies behang kan aanbrengen. Dat is onze core business: het aanbrengen van renovlies behang. Niet alleen in Zwolle, maar in heel midden-Nederland.
In tegenstelling tot wat gebruikelijk is plakken we renovlies op glasvezelbasis. Dit doen we omdat we zo een naadloos eindresultaat kunnen leveren. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, we noemen het maatvast. Easy Stuc brengt glasvlies uit onder eigen label. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek kunnen we voordelig inkopen en goedkoop glasvlies aanbieden. Dus heeft u een nieuwbouwwoning in Zwolle of omgeving, dan bent u bij Easy Stuc aan het juiste adres voor renovlies behang. Easy-Stuc heeft de juiste gespecialiseerde vakmensen in dienst die de wandafwerking verzorgen met renovliesbehang.

Nieuwbouw in Zwolle

Easy Stuc is al jaren actief in Zwolle en omgeving. Ook tijdens de crisis hebben we altijd werk gehad in Zwolle. Easy Stuc hoopt ook weer op renovlies opdrachten in Zwolle bij bijvoorbeeld de projecten Morgendauw, Kraanbolwerk, Diezerhof, Mooi Werkeren, De Blijde, Koop van Hoog Zwolle en Woonkansen in Wetering. Maar ook het project Stadshagen is ons bekend. De eerste nieuwbouwwoningen hebben hun offerte reeds bij ons aangevraagd.

Inmiddels is renovlies behang een bekend product bij kopers van nieuwbouwwoningen. Bent u nog niet bekend met renovlies behang of ziet u door de bomen het bos niet meer? Onderstaande pagina’s tonen de kenmerken, mogelijkheden en kosten van dit soort structuurloos glasvezelbehang.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Showroom

In onze showroom in Renkum laten we de verschillende soorten renovlies zien. We begrijpen dat u met alle websites die tegenwoordig online zijn verward raakt over de term renovlies. Het is echter simpel: renovlies vindt zijn oorsprong in renovatieprojecten, reno(vatie)vlies dus.

Renovlies is te verkrijgen op papier– en op glasvezelbasis. Easy Stuc gebruikt renovlies op glasvezelbasis, we brengen dat uit onder eigen label. Andere namen zijn glasvlies, glasvezel, fibervilt, vlies, Easy Stuc. Andere namen voor renovlies op papierbasis zijn onder andere: renostuc, stucpapier, stucscan, genoemd. Het verschil is visueel ook makkelijk te herkennen. Als u een vouw maakt in het materiaal dan kreukelt papier, glasvlies blijft glad. In onze showroom laten we u de diverse materialen zien.

Renovlies in Zwolle nodig?

Easy Stuc is actief in Zwolle en omstreken. Direct een offerte aanvragen is mogelijk. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 0317-74 58 41 of maak gebruik van het contactformulier.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify