Renovlies behang en een PVC vloer

Easy Stuc en Easy Floor combineren de kracht van renovlies behang en een pvc vloer. Binnen een termijn van 3 weken kunnen wij de wanden en vloer van uw nieuwbouwwoning afwerken. 

Easy-Stuc

Easy -Stuc is renovliesbehang: dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak, en (in tegenstelling tot gewoon behang) is het volledig naadloos.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het uiterlijk is precies hetzelfde. Het verschil? Easy-Stuc is goedkoper en al volledig gesausd in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze gespecialiseerde Renovlies behanger verzorgen het aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden. Op de gehele wandafwerking met Easy-Stuc is garantie van toepassing.

Werkwijze

Easy-Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Onze werkwijze is als volgt:

U vraagt een offerte aan
Wij berekenen het oppervlak voor een vaste prijs (geen verrekening achteraf)
Wij sturen een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
De wanden van uw woning worden in korte tijd strak en kant-en-klaar afgewerkt

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

PVC vloer aanbrengen

Take it Easy. Handig toch, de wanden laten afwerken door renovlies behangers van Easy Stuc en aansluitend de pvc vloeren en plinten aanbrengen door de pvc specialisten. Sinds de oprichting van Easy Floor helpen we u ook graag bij het afwerken van de vloeren van uw nieuwe woning. We zijn gespecialiseerd in pvc vloeren. Visgraat, rechte planken, met of zonder bies of band. Doordat standaard vloerverwarming in nieuwbouw wordt toegepast is pvc een hele goede oplossing voor nieuwbouw. We zijn dealer van vivafloors en van Floer. In onze showroom in Heteren kunnen we de geselecteerde collectie laten zien en een offerte voor u maken. Door de wanden en de vloeren te combineren heeft u het voordeel dat alles in één keer wordt geregeld en we kunnen een nog voordeliger aanbod uitbrengen.

Bekijk de collectie

Direct een offerte

Het is mogelijk om direct een offerte te krijgen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify