Renovlies Nijmegen

Wanneer u interesse heeft om uw nieuwe woning in Nijmegen te voorzien van renovlies op glasvezelbasis, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over glasvliesbehang.

Renovlies behanger Nijmegen

U bent op zoek naar renovlies en u bent woonachtig in Nijmegen? Dan zijn wij u graag van dienst, wij komen zelf uit Heteren. Easy Stuc is specialist in het leveren en aanbrengen van renovlies in de omgeving van Nijmegen. Met ons heeft u geen stukadoor meer nodig. De afgelopen jaren hebben we veel werk verricht in Nijmegen en omstreken. De laatste tijd zijn ook veel actief in Lent en de nieuwbouwappartementen rond de nieuwe brug. Een mooie woonwijk wordt dat.

Historie

Als sinds de oprichting van ons bedrijf 10 jaar geleden zijn we aktief in Nijmegen en omgeving. De allereerste woningen was zelfs in Nijmegen, het project Cum Laude. Juist ook om dat er in de crisistijd altijd nieuwe woningen werden verkocht. Toen der tijd was glasvlies nog niet zo bekend als tegenwoordig. Veelal werd toen nog niet geplakt met renovlies op glasvezelbasis, wij deden dat toen al. Toen er glasvlies van 200 gram op de markt kwam zijn we dat direkt gaan gebruiken vanwege de vele voordelen ten opzichte van renovlies op papierbasis. Door gebruik te maken van glasvlies zijn we af van de nadelen van renovlies op papierbasis.

Ons product wordt aangebracht door een gespecialiseerde renovlies behanger. Op de gehele wandafwerking is CBW garantie van toepassing.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Projecten

In Nijmegen zijn veel projecten waar we renovlies hebben aangebracht. Het is begonnen in Lent. Nog steeds zijn we veel in Nijmegen te vinden. Onder andere in de projecten: Hart van de Waalsprong, Lents Buiten, Havenkade, AAn de Dijk, In de Boomgaard, Hart van de Waalsprong Donk en Elft, Soetegaerde, Loyd, Hof van Nijmegen en ga zo maar door.

Meer informatie over renovlies

Bekijk onderstaande pagina’s voor de mogelijkheden van het leveren en aanbrengen van renovliesbehang in Nijmegen:

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify