Renovlies kant en klaar

Kant en klaar renovlies van Easy Stuc. We werken met een vast team van gespecialiseerde behangers en sausers ieder met kwaliteiten op eigen gebied. De reden om te specialiseren is simpel; ieder zijn vak. Wanneer Easy Stuc voor u renovlies in uw nieuwe woning gaat aanbrengen en sauzen krijgt u op alle fronten met een specialist te maken. Wij behangen en sauzen het hele jaar door.

Meer dan 3500 nieuwe huizenbezitters gingen u voor.

Easy Stuc is vergelijkbaar met stucwerk door een stucadoor. De uitstraling is hetzelfde. Het verschil? Het is goedkoper en al volledig gesausd, in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar!

Omdat iedere klant andere wensen heeft, maakt Easy Stuc graag een offerte voor u op maat. Wij kunnen bijvoorbeeld tegen gunstige voorwaarden het renovlies in een andere kleur dan wit sauzen of bijvoorbeeld de groene of bruine dakkap op de zolder gelijk meenemen. Ook is het mogelijk om posters of behang en zelfs de plinten in uw nieuwe woning gelijktijdig met de wanden kant-en-klaar door Easy Stuc aan te laten brengen. Bij giet- en pvc vloeren is het plaatsen van de plinten van tevoren ideaal voor een strak resultaat.

Easy Stuc kan ook gestukadoorde plafonds sauzen en zelfs het stucwerk verzorgen.

Meer weten over glasvezelbehang en de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over het ons glasvezelbehang.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify