Renovlies behanger Zutphen

Met gemak, snelheid en professionaliteit voorziet Easy Stuc je van het beste renovlies in Zutphen. In één werkweek leveren wij je muren strak en naadloos op.

Renovlies in Zutphen voor strakke muren

Easy Stuc beveelt renovlies in Zutphen aan. Na oplevering van jouw behangklare nieuwbouw woning zorgt renovlies ervoor dat je strakke muren krijgt. Renovlies wordt daarom steeds vaker in nieuwbouw toegepast. Het is glasvezelbehang waarbij geen structuur zichtbaar is. Het is vlak en naadloos. Zo brengen de professionals van Easy Stuc het renovlies ook aan. Door hele dagen te werken met renovlies weten wij hoe we een goed resultaat neer moeten zetten. Onze renovlies behanger in Zutphen maakt jouw muren strak!

Waarom is renovlies populairder dan stucwerk?

Renovlies in Zutphen is populair. Met name in nieuwbouw woningen wordt renovlies als geschikt materiaal gezien. De reden is dat renovlies jouw woning een strakke uitstraling geeft. Jouw muren ogen egaal, glad en effen. Dit resultaat ontstaat ook bij stucwerk. Stucwerk is alleen duurder, heeft een grotere kans op scheuren of andere beschadigingen en duur langer in het aanbrengen. Daarom is renovlies een goed alternatief. Het materiaal is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Lage kosten, hoge kwaliteit en garantie

Het aanbrengen van renovlies kost maar liefst 30% minder dan het stucen van jouw woning. Het renovlies behang brengt Easy Stuc in één week aan. Het renovlies dat wij gebruiken is 200 grams glasvlies. Dit materiaal heeft de hoogste kwaliteit. Wij bieden hier altijd CBW garantie op. De garantie geldt voor alle werkzaamheden van onze renovlies behanger in Zutphen. Wij verzekeren garantie, hoge kwaliteit en lage kosten. De kosten kunnen wij je niet kant-en-klaar geven. Dit komt omdat de kosten per nieuwbouw woning verschillen. Alle huizen zijn nu eenmaal anders. We hebben te maken met verschillen in afwijkingen, oppervlaktes en moeilijkheden. Wel kunnen wij een prijsindicatie maken voor je. Dit baseren wij volledig op jouw wensen.

Onze ervaren renovlies behanger in Zutphen

Van Easy Stuc kun je ervaring, kennis en kunde verwachten van het hoogste niveau. Wij werken snel, gemakkelijk en professioneel. Jouw muren schuren en plamuren wij om een glad eindresultaat te behalen. Vervolgens plakken wij het renovlies op om tot slot jouw muren te sauzen en af te werken. Het sauzen doen wij in iedere kleur. Jij bepaalt. Wij leveren kant-en-klare muren op dankzij onze ervaren behanger in Zutphen. Mocht je geïnteresseerd zijn in onze ideeën, eerdere resultaten of meer informatie? Kom dan gerust langs in onze showroom in Renkum. Wij laten je graag zien wat wij kunnen.

Huur de professionals van Easy Stuc in

Om Easy Stuc te bereiken mail je naar info@easy-stuc.nl. Je kunt ons ook bellen op 0317745841. Huur nu de professionele renovlies behanger in Zutphen in van Easy Stuc voor de beste service en kwaliteit.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify