Renovlies behanger Zevenaar

Renovlies is minder gevoelig voor scheuren, sneller aan te brengen en 30% goedkoper dan stucwerk. Easy Stuc heeft voor jou het beste renovlies in Zevenaar!

Renovlies behang in Zevenaar van Easy Stuc

Spachtelputzen, behangen, spuiten, stukadoren, sauzen of renovlies in Zevenaar zijn allemaal mogelijkheden voor jouw wandafwerking. Easy Stuc adviseert renovlies. In nieuwbouw woningen wordt renovlies, een soort glasvezelbehang, steeds vaker toegepast. Het behang bevat geen structuur. Hierdoor is het vlak en strak aan te brengen. Het lijkt alsof jouw muren gestuct zijn. Renovlies bevat veel voordelen ten opzichte van stucwerk en is daarom erg populair. Easy Stuc voorziet ook jouw woning van het beste renovlies behang. Wij behangen iedere dag en weten hierdoor het beste resultaat te behalen. Kom voor een renovlies behanger in Zevenaar naar Easy Stuc!

De prijzen van renovlies in Zevenaar

Nieuwbouw woningen zijn altijd behangklaar bij de oplevering. Voor kant-en-klare muren laat je een renovlies behanger in Zevenaar komen. De prijzen van renovlies verschillen per woning. Op basis van de moeilijkheden, oppervlaktes en afwijkingen van jouw woning stelt Easy Stuc de kosten vast. Dit doen wij altijd tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Met ons 200 grams renovlies, dat bestaat uit glasvezel, verzekeren wij een naadloze aanbreng. Het is mogelijk bij ons om een prijsindicatie op te vragen, geheel gericht op jouw wensen.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Ervaren renovlies behangers

Voor een renovlies behanger in Zevenaar met verstand van zaken ga je naar Easy Stuc. Wij zijn al meer dan 15 jaar ervaren in het behangen met renovlies. Met kunde en kennis van het hoogste niveau gaan wij aan de slag. Dit doen wij professioneel, met gemak en met hoge snelheid. Wij voorzien jouw woning van renovlies behang in één werkweek. Daarbij schuren, plamuren en sauzen wij jouw woning. Het schuren en plamuren levert een glad eindresultaat op van jouw muren. Deze gladde muren sauzen wij in een door jou uitgekozen kleur. Op onze gehele wandafwerking krijg je altijd CBW garantie.

Renovlies is beter dan stucwerk

Waarom moet je kiezen voor renovlies in plaats van stucwerk? Het antwoord is simpel. Renovlies is sneller aan te brengen, heeft een kleinere gevoeligheid voor beschadigingen en is 30% goedkoper. Daarbij levert het nagenoeg dezelfde uitstraling op als stucwerk. In nieuwbouw woningen wordt renovlies een steeds populairder als alternatief. Het materiaal is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Laat onze gespecialiseerde renovlies behanger in Zevenaar langskomen voor strakke, naadloze en egale muren!

Maak een afspraak bij Easy Stuc

Een afspraak maken voor een renovlies behanger in Zevenaar doe je door Easy Stuc te mailen op info@easy-stuc.nl of te bellen op 0317745841. Voor meer informatie, ideeën of voorbeelden van renovlies raden wij het je aan langs te komen in onze showroom in Renkum.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify