Renovlies behanger Uden

Renovlies behang is populair, omdat het voor strakke muren zorgt. Voor een goede aanbreng moet je bij de Easy Stuc renovlies behanger in Uden zijn!

Ervaren renovlies behanger in Uden

Voor een ervaren renovlies behanger in Uden ben je bij Easy Stuc aan het juiste adres. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring in het behangen met renovlies. Wij garanderen je hiermee een volledig naadloze afwerking, zodat jouw muren er strak en egaal uitzien. Het materiaal is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen die behangklaar zijn opgeleverd. De uitstraling van renovlies is vergelijkbaar met de uitstraling van traditioneel stucwerk, maar dan met veel meer voordelen. Ben je benieuwd? Bezoek onze showroom in Renkum voor meer informatie of de ideeën van onze renovlies behanger in Uden.

Renovlies: glasvezelbehang zonder structuur

Renovlies is een vorm van glasvezelbehang. Op renovlies behang zie je geen structuur. Het is compleet effen. Renovlies is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Naast deze karaktereigenschappen, heeft renovlies behang meer voordelen. Het resultaat is te vergelijken met gestucte muren, maar aan stucwerk zitten wat complicaties. Het kost meer geld, duurt langer om aan te brengen en er ontstaan sneller scheuren in. Renovlies is daarentegen 30% goedkoper om aan te brengen, in één week te doen en heeft een veel kleiner risico op beschadigingen. Kies voor renovlies in Uden en je hoeft zelf niet meer om te kijken naar jouw muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Meer over de werkwijze van Easy Stuc

De werkwijze van Easy Stuc is gericht op snelheid, gemak en professionaliteit. Door al onze ervaring beschikken wij over hoog niveau aan kennis en kunde. Iedere nieuwbouw woning voorzien wij van het beste renovlies in Uden. Met ons 200 grams glasvlies worden jouw muren écht naadloos. Wij doen meer dan enkel het aanbrengen van renovlies behang. Wij schuren, plamuren, sauzen en werken jouw muren af. Sauzen kunnen wij in allerlei verschillende kleuren. Jij bepaalt welke kleur wij gebruiken.

De garantieregeling

Bij Easy Stuc ontvang je altijd CBW garantie. Wij waarborgen onze kwaliteit en het beste resultaat. Tegenover onze kwaliteit staat een lage prijs. De exacte prijs van renovlies behang in Uden is niet exact door ons te bepalen. Wij houden rekening met de verschillen in nieuwbouw woningen. Iedere woning heeft andere moeilijkheden, afwijkingen en oppervlaktes. Op basis daarvan bepalen wij de prijs. Ook jouw eigen wensen spelen hier een rol in. Wij kunnen je wel een prijsindicatie geven vooraf, wanneer je hierin geïnteresseerd bent.

Huur ons in als renovlies behanger in Uden

Om ons te bereiken, kun je mailen naar info@easy-stuc.nl. Wij zijn ook dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0317745841. Huur Easy Stuc in voor de beste renovlies behanger in Uden!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify