Renovlies behanger Tiel

Denk je erover om renovlies in Tiel te gebruiken? Het renovlies van Easy Stuc levert hetzelfde resultaat op als stucwerk, zonder de nadelen van stucen!

Renovlies behang in Tiel geschikt voor nieuwbouw

Denk jij erover om een renovlies behanger in Tiel in te schakelen voor jouw nieuwbouwwoning? Aarzel niet langer en neem contact op met Easy Stuc! Renovlies heeft veel voordelen. Doordat het glasvezelbehang is zonder structuur, zie je geen oneffenheden na het aanbrengen. Jouw muur is glad, egaal en strak. Renovlies levert hetzelfde resultaat op als stucwerk, maar met veel meer voordelen. Ga voor kant-en-klare wanden dankzij de renovlies behanger in Tiel van Easy Stuc!

De voordelen van renovlies tegenover stucwerk

Renovlies in Tiel heeft veel meer voordelen dan stucwerk. Het is niet gevoelig voor beschadigingen of scheuren, is snel aan te brengen en goedkoper. De prijs van renovlies scheelt maar liefst 30% met de prijs van stucwerk. Om deze redenen neemt de populariteit van renovlies in nieuwbouwwoningen toe als alternatief voor stucwerk. De wandafwerking is hetzelfde, maar renovlies levert je betere kwaliteit. Renovlies gaat lang mee, waardoor je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Ook is het behang te sauzen. Je bepaalt zelf de kleuren. Renovlies is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Al meer dan 15 jaar ervaring met renovlies

Easy Stuc heeft al ruim 15 jaar ervaring in het aanbrengen van renovlies. Wij doen niets anders. Elke dag zijn wij bezig met nieuwbouw woningen voorzien van het beste renovlies behang. Dit doen wij met een enorme hoeveelheid kennis en kunde. Je kunt van ons professionaliteit, snelheid en gemak verwachten. Onze renovlies behanger in Tiel brengt renovlies in jouw woning aan in één week. Dit doen wij met CBW garantie. Onze garantie geldt niet alleen voor het renovlies behang, maar ook van het schuren en plamuren tot het sauzen en afwerken van jouw woning. Hiermee verzekeren wij je dat wij altijd de beste kwaliteit leveren tegen een goede service.

De beste prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding en beschikken over de hoogste kwaliteit renovlies. Met 200 grams glasvlies leveren wij naadloos behang op tegen een relatief lage prijs. De prijs verschilt voor de oppervlakte, moeilijkheden en afwijkingen van jouw nieuwbouw woning. Hierdoor is het niet mogelijk om je een kant-en-klare prijs te geven van ons renovlies in Tiel. Ook heeft iedere klant andere wensen. Wij kunnen je op basis hiervan wel een prijsindicatie aanbieden. Wilt je een idee krijgen van onze mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Renkum en wij laten je verschillende voorbeelden zien.

Direct een afspraak maken

Maak direct een afspraak voor de renovlies behanger in Tiel van Easy Stuc! Wij zijn per mail bereikbaar via info@easy-stuc.nl. Je kunt ons ook bellen op het telefoonnummer 0317745841.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify