Renovlies behanger Oldenzaal

Voor nieuwbouw muren is renovlies behang de meest geschikte wandafwerking. Easy Stuc beschikt over de beste renovlies behanger in Oldenzaal voor je woning!

Renovlies behanger in Oldenzaal nodig?

Laat de wanden van jouw nieuwbouw woning afwerken met renovlies in Almelo. Easy Stuc weet dat renovlies het meest geschikt voor nieuwbouw muren is en dat het steeds meer in populariteit toeneemt. De reden hiervoor is dat je met renovlies behang naadloze, strakke muren krijgt. Daarbij kun je renovlies sauzen, waardoor je verschillende kleuren kan toepassen op jouw muren. Alles kan volledig volgens jouw wensen. Voor een professionele en vakkundige wandafwerking moet je bij de specialisten van Easy Stuc zijn. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij dé trendsetter in het behangen met renovlies. Easy Stucs renovlies behanger in Almelo staat voor je klaar!

Sinds 2008 dé trendsetter in renovlies

Nieuwbouw woningen behangen met renovlies doen wij al sinds 2008. Hiermee zijn wij dé trendsetter. Onze renovlies behangers in Oldenzaal zijn niet alleen gespecialiseerd in renovlies aanbrengen. Wij doen veel meer dan dat. Jouw muren worden door ons geschuurd, geplamuurd en gesaust. Je kunt ons jouw muren in iedere willekeurige kleur laten sauzen. Wij werken met hoge snelheid, professionaliteit en gemak. Met een hoge mate aan kennis en kunde leveren wij altijd goed werk af. Je ontvangt hierbij altijd CBW garantie. Dit waarborgt onze kwaliteit.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Renovlies behang met hoge kwaliteit

Wij beschikken over renovlies behang van de hoogste kwaliteit. Dit bieden wij aan tegen een goede prijs. De beste prijs-kwaliteit verhouding voor renovlies in Oldenzaal vind je bij Easy Stuc. Wij bepalen de prijs voor jouw woning aan de hand van de oppervlaktes, afwijkingen en moeilijkheden van jouw muren. De ene woning is de andere niet en daarom hebben wij geen kant-en-klare prijs voor je. Wat wij wel voor je hebben, is de mogelijkheid tot het aanvragen van een prijsindicatie.

Waarom moet je kiezen voor renovlies in Oldenzaal?

Renovlies heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Het is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Wanneer je renovlies in Oldenzaal laat aanbrengen, lijkt het net alsof je jouw muren hebt laten stucen. Het resultaat is hetzelfde, maar renovlies kent meer voordelen. Renovlies is in één werkweek door ons op te plakken, is hierin 30% goedkoper en heeft een langere levensduur. Stucwerk daarentegen vraagt meer tijd, meer geld en is gevoelig voor beschadigingen. Renovlies is om deze redenen een populair alternatief in de nieuwbouw.

Neem contact op of kom langs!

Neem contact op voor de specialisten van Easy Stuc door ons te bellen of te mailen. Bel naar 0317745841 of mail ons via info@easy-stuc.nl. Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Voor ideeën, voorbeelden of advies over renovlies in Oldenzaal kun je het best langskomen in onze showroom.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify