Renovlies behanger Hengelo

Nieuwbouw wordt standaard behangklaar opgeleverd. Kies voor renovlies in Hengelo bij jouw wandafwerking. Renovlies van Easy Stuc gaat lang mee en is goedkoop.

Nieuwbouw behangen met renovlies in Hengelo

Easy Stuc zet zijn renovlies behanger in Hengelo in bij alle soorten nieuwbouw woningen. Nieuwbouw woningen zijn behangklaar en zijn daardoor van verschillende wandafwerkingen te voorzien. De meest geschikte wandafwerking voor nieuwbouw muren is behangen met renovlies. Renovlies is glasvezelbehang. Het heeft geen structuur. Hierdoor is renovlies naadloos aan te brengen. Wil je weten wat renovlies kan doen in jouw woning? Bezoek de showroom van Easy Stuc in Renkum. Wij geven je graag meer informatie, laten je voorbeelden zien en geven je ideeën of advies. Easy Stuc heeft een gespecialiseerde, ervaren renovlies behanger in Hengelo voor je klaar staan.

Is renovlies hetzelfde als stucwerk?

Renovlies en stucwerk leveren nagenoeg hetzelfde resultaat op, maar er zijn veel verschillen. Stucwerk duurt lang om aan te brengen, terwijl renovlies door ons in één werkweek wordt opgeplakt. Stucwerk kost ook meer geld. Het aanbrengen van renovlies is maar liefst 30% goedkoper. Naast dat renovlies sneller en goedkoper is in het aanbrengen, is renovlies minder gevoelig dan stucwerk. Op stucwerk ontstaan eerder oneffenheden of beschadigingen, zoals scheuren. Renovlies heeft dus veel voordelen ten opzichte van stucwerk. Om deze reden neemt de populariteit van renovlies in Hengelo toe. Het materiaal is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Wat doet een renovlies behanger in Hengelo?

Easy Stuc is al sinds 2008 bezig met het aanbrengen van renovlies. Wij zijn dé trendsetter. Wij hebben veel verstand van zaken, doordat wij iedere dag bezig zijn met het opplakken van renovlies. De hoogste kwaliteit voor de beste service vind je bij ons. Jouw muren krijgen een glad eindresultaat, doordat wij jouw muren schuren en plamuren voordat wij het renovlies behang aanbrengen. Na aanbreng, sauzen wij jouw muren en werken wij het geheel af. Muren zijn in verschillende kleuren te sauzen. Je hebt hier zelf de keuze in. Onze renovlies behanger in Hengelo werkt altijd professioneel. Voor het beste resultaat moet je bij Easy Stuc zijn.

Bij ons ben je van kwaliteit verzekerd

Je bent bij ons altijd verzekerd van hoge kwaliteit renovlies behang in Hengelo. Wij beschikken namelijk over 200 grams glasvlies, waardoor renovlies naadloos aanbrengen voor ons met gemak verloopt. Daarnaast bieden wij altijd CBW garantie aan en hebben wij de beste prijs kwaliteit verhouding. Wat renovlies aanbrengen precies kost, is afhankelijk van jouw nieuwbouw woning. Het ene huis is het andere niet. Wij bepalen de kosten op basis van de afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes van jouw woning. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij verdiepen ons in de mogelijkheden. Hierbij is het mogelijk om je een prijsindicatie te geven.

Huur ons in!

Huur onze renovlies behanger in Hengelo in door contact op te nemen. Bel Easy Stuc op het telefoonnummer 0317745841 of mail naar het e-mailadres info@easy-stuc.nl. Wij zijn dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar om je van kant-en-klare muren te voorzien.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify