Renovlies behanger Groesbeek

Easy Stuc brengt renovlies in Groesbeek aan met gemak, hoge snelheid en op professionele wijze. Voor strakke muren voor een lage prijs ga je naar Easy Stuc!

Een goede renovlies behanger in Groesbeek

Ben je op zoek naar een goede renovlies behanger in Groesbeek? Kom dan naar Easy Stuc. Renovlies is voornamelijk in nieuwbouw woningen erg populair. Nieuwbouw woningen worden namelijk altijd behangklaar opgeleverd. Renovlies behang zorgt voor een strakke wandafwerking. Dit komt overeen met de strakke uitstraling van een nieuwbouw woning. Jouw muren zijn egaal, effen en naadloos wanneer je renovlies behang laat aanbrengen. Je kunt het resultaat vergelijken met dat van stucwerk. Voor een goed en professioneel resultaat, schakel je de renovlies behanger in Groesbeek van Easy Stuc in!

De renovlies behanger in Groesbeek

De renovlies behanger van Easy Stuc in Groesbeek werkt met 200 grams renovlies. Hierdoor is jouw wandafwerking écht naadloos. Renovlies behang is namelijk een soort glasvezelbehang waarop geen structuur zichtbaar is. Het structuurloze karakter van renovlies maakt dat het strakke en egale muren oplevert. Onze professionele behangers doen iedere dag niets anders dan het aanbrengen van renovlies. Wij hebben veel verstand van zaken om je van het beste resultaat te voorzien.

Kies voor renovlies behang en je hebt zelf geen omkijken meer naar je muren.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Renovlies is de beste keuze voor jouw woning!

Renovlies is vergelijkbaar met stucwerk, maar heeft meer voordelen. Stucwerk duurt lang, is gevoelig voor oneffenheden of beschadigingen en kost veel geld. Renovlies in Groesbeek is daarentegen door ons aan te brengen in één week, heeft een veel kleiner risico op beschadigingen en is 30% goedkoper. Dit zijn grote verschillen, terwijl de uitstraling nagenoeg gelijk is. Dit verklaart de enorme toename in populariteit van renovlies. Het materiaal is daarnaast:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Zet ons in voor jouw gehele wandafwerking

De specialisten van Easy Stuc doen meer dan alleen het behangen van renovlies in Groesbeek. Wij schuren en plamuren jouw muren vooraf. Hierdoor realiseren wij een glad eindresultaat. Na het aanbrengen van het behang gaan wij jouw muren sauzen en afwerken. Het sauzen doen wij in een door jou bepaalde kleur. Met gemak, snelheid en professionaliteit verzorgen wij jouw gehele wandafwerking. De kosten hiervan bepalen wij aan de hand van de afwijkingen, oppervlaktes en moeilijkheden van jouw woning. Wij kunnen je dus niet van te voren een kant-en-klare prijs aanbieden. Wat bij ons wel mogelijk is, is een prijsindicatie opvragen.

Kom naar Easy Stuc voor een renovlies behanger

Voor vragen, meer informatie of voorbeelden van ons renovlies behang bezoek je de showroom van Easy Stuc in Renkum. Mocht je onze renovlies behanger in Groesbeek in willen schakelen, kun je ons bellen of mailen. Bel naar 0317745841 of mail naar het e-mailadres info@easy-stuc.nl. Wij staan dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify