Renovlies behanger Elst

Bij East Stuc doen wij meer dan alleen het aanbrengen van renovlies behang. Onze renovlies behanger in Elst schuurt, plamuurt en saust jouw nieuwbouw muren.

Jouw nieuwbouw muren afwerken met renovlies in Elst

Ga je mee met de trend en kies je ook voor renovlies in Elst bij de afwerking van jouw nieuwbouw muren? Easy Stuc heeft gemerkt dat de populariteit van renovlies behang de laatste jaren enorm toeneemt. Het is een sterk behang met vele voordelen ten opzichte van andere wandafwerkingen, zoals stucwerk. Eén van de voordelen is dat renovlies behang naadloos is aan te brengen. De professionals van Easy Stuc zijn hierin gespecialiseerd. Laat jouw muren behangen met renovlies in Elst door de best beoordeelde behangservice van Nederland!

Renovlies is glasvezelbehang zonder structuur

Renovlies levert naadloze muren op doordat het geen structuur heeft. Het is glasvezelbehang waar je niets op ziet. Hierdoor worden jouw muren zo strak. Renovlies is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Vaak wordt er de vergelijking gemaakt tussen stucwerk en renovlies behang. Dit is logisch, aangezien beide nagenoeg hetzelfde resultaat hebben. Ondanks hetzelfde resultaat, heeft stucwerk meer nadelen ten opzichte van renovlies. Stucwerk is duur om aan te brengen. Het kost 30% meer. Daarnaast duurt stucwerk langer en is het gevoeliger voor verschillende soorten beschadigingen, zoals scheuren of andere oneffenheden. Kies dus voor renovlies in Elst voor de beste kwaliteit.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Het aanbrengen van renovlies door Easy Stuc

De professionals van Easy Stuc brengen iedere dag renovlies behang aan. Wij zijn al sinds 2008 hierin gespecialiseerd. Wij leveren professionele service tegen de beste kwaliteit. Dit geldt voor onze gehele wandafwerking. Wij schuren en plamuren de wanden van jouw nieuwbouw woning om een glad eindresultaat te krijgen. Ook sauzen wij jouw muren in de door jou gewenste kleur. Met gemak, verstand van zaken en hoge snelheid ronden wij ieder project succesvol af. Voor voorbeelden, inzichten of adviezen over ons renovlies behang kun je langskomen in onze showroom in Renkum. Onze renovlies behanger in Elst helpt je graag!

Renovlies behang is goedkoop

De prijs van ons 200 grams glasvlies is laag. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding aan voor renovlies in Elst inclusief CBW garantie. Wat ons renovlies behang precies gaat kosten, is afhankelijk van jouw woning. Er zijn namelijk grote verschillen in afwijkingen, oppervlaktes en moeilijkheden tussen nieuwbouw woningen. Hierdoor kunnen wij niet één vaste prijs bepalen.

Huur ons in als renovlies behanger in Elst

Easy Stuc is in te huren als renovlies behanger in Elst. Je neemt contact op door te mailen of te bellen. Dagelijks bereik je ons tussen 09.00 en 17.00 uur op info@easy-stuc.nl of 0317745841.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify