Renovlies behanger Doetinchem

Nieuwbouwwoningen worden altijd behangklaar opgeleverd. Voor naadloze, strakke muren laat je je wanden door Easy Stuc behangen met renovlies in Doetinchem.

Wandafwerking door een renovlies behanger in Doetinchem

Je kunt kiezen voor sauzen, spachtelputzen, stukadoren, behangen, spuitwerk of renovlies in Doetinchem bij jouw wandafwerking. Easy Stuc weet dat renovlies is de meest populaire optie is. Voornamelijk in nieuwbouw woningen is het uitstekend toe te passen. Nieuwbouw woningen zijn altijd behangklaar na oplevering. Renovlies is door het structuurloze karakter uitermate geschikt voor behangklare muren. Er zijn geen naden of oneffenheden zichtbaar na het aanbrengen. Jouw muren ogen strak en egaal. Voor het beste resultaat moet je bij de specialisten van Easy Stuc zijn. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het aanbrengen van renovlies. Laat jouw wandafwerking doen door een renovlies behanger in Doetinchem van Easy Stuc!

Renovlies voor kant-en-klare muren

Het gebruik van renovlies in Doetinchem lever kant-en-klare muren op. Net als bij het stucen van jouw muren. Ten opzichte van stucwerk biedt renovlies veel voordelen. Stucwerk is allereerst gevoeliger voor oneffenheden, scheuren en andere beschadigingen. Dit risico is bij renovlies behang veel kleiner. Ten tweede duurt stucwerk langer om aan te brengen, terwijl renovlies door Easy Stuc in één werkweek wordt geplaatst. Tot slot zit er een groot verschil in de prijs. Renovlies plakken is wel 30% goedkoper dan stucwerk. De voordelen van renovlies zijn:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Renovlies in Doetinchem voor een lage prijs

Renovlies aanbrengen laat je door Easy Stuc doen voor een lage prijs. De exacte kosten kunnen wij niet vaststellen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de oppervlakte, moeilijkheden en afwijkingen van jouw woning. Het is mogelijk om in onze showroom langs te komen voor meer informatie, voorbeelden of onze ideeën. Wij kunnen je verschillende resultaten zien van muren die zijn aangepakt door onze renovlies behanger in Doetinchem. Ook is het mogelijk dat wij je een prijsindicatie geven.

De werkzaamheden van een renovlies behanger

Easy Stuc heeft 200 grams renovlies ter beschikking. Dit renovlies is gemaakt op basis van glasvezel. Met 200 grams glasvlies kunnen wij écht naadloos behangen. Dit doen wij met gemak, snelheid en professionaliteit. Wij hebben veel verstand van zaken, doordat wij ons iedere dag volledig focussen op het plaatsen van renovlies behang. Wij verzorgen een glad eindresultaat door jouw muren eerst te schuren en plamuren. Ook sauzen wij jouw muren. Je kan zelf de kleur bepalen. Vervolgens werken wij jouw muren strak af. Onze renovlies behanger in Doetinchem levert je altijd de beste service en kwaliteit tegen CBW garantie.

Laat onze renovlies behanger in Doetinchem langskomen

Om onze renovlies behanger in Doetinchem bij je thuis langs te laten komen, verzoeken wij je om contact op te nemen. Je belt Easy Stuc via het telefoonnummer 0317745841. Wij zijn ook per mail te bereiken. Mail ons op info@easy-stuc.nl.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify