Renovlies behanger Beuningen

Renovlies behang is dé trend bij nieuwbouw woningen. Maak de muren van jouw woning strak en egaal dankzij een renovlies behanger in Beuningen van Easy Stuc!

Renovlies in Beuningen voor jouw nieuwbouw woning

Easy Stuc is de trendsetter op het gebied van renovlies in Beuningen. Ga mee met de trend en kies ook voor renovlies. De populariteit van renovlies neemt razendsnel toe bij nieuwbouw woningen. De reden hiervoor is dat renovlies behang zorgt voor een gladde, strakke, egale wandafwerking. Renovlies is hetzelfde als glasvezelbehang. Het enige verschil is dat in renovlies geen structuur te zien is. Hierdoor lijkt behangen met renovlies op het stucen van muren. Er zijn geen oneffenheden te vinden. Wil je ook renovlies in Beuningen? Schakel de specialisten van Easy Stuc in voor hoge kwaliteit.

Laat jouw gehele wandafwerking doen door Easy Stuc

Easy Stuc doet de gehele wandafwerking van jouw muren. Naast het aanbrengen van renovlies kunnen wij jouw muren schuren, plamuren, sauzen en afwerken. Het schuren en plamuren zorgt ervoor dat jouw muren een gladde uitstraling krijgen. Door het renovlies na aanbreng te sauzen, kunnen wij jouw muren voorzien van de kleuren die je wil. Wij werken met grote snelheid, veel gemak en professionaliteit. Renovlies behangen doen wij voor jouw nieuwbouw woning in één week. Onze gespecialiseerde renovlies behanger in Beuningen beschikt over kennis en kunde van het hoogste niveau. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring. Om je een goed resultaat te verzekeren, bieden wij je altijd CBW garantie aan. Wij plaatsen het beste renovlies in Beuningen!

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Renovlies is dé trend

Veel mensen twijfelen tussen renovlies of stucwerk. Deze twijfel is begrijpelijk, aangezien beide hetzelfde resultaat opleveren. Ook al leveren renovlies en stucwerk dezelfde uitstraling van jouw muren op, er zijn ook belangrijke verschillen. Stucwerk is bijvoorbeeld 30% duurder dan renovlies. Daarnaast duurt het langer om stucwerk aan te brengen en is het gevoeliger voor beschadigingen en scheuren. Hierdoor neemt de populariteit van renovlies in Beuningen bij nieuwbouw woningen toe ten opzichte van stucwerk. Renovlies is:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig

Goedkope wandafwerking

Met renovlies realiseer je een goedkope wandafwerking. Door gebruik te maken van 200 grams glasvlies bieden wij een goede prijs-kwaliteit verhouding. De exacte prijs kunnen wij je niet geven. Geen enkele nieuwbouw woning is namelijk hetzelfde. Er zit verschil in moeilijkheden, oppervlaktes en afwijkingen. Hiermee moet rekening worden gehouden met de totstandkoming van de prijs. Wat wij je wel bieden, is een prijsindicatie. Geef door wat jouw wensen zijn aan onze renovlies behanger in Beuningen. Op basis daarvan laten wij je de mogelijkheden zien.

Maak een afspraak bij Easy Stuc

Voor het inschakelen van een renovlies behanger in Beuningen maak je een afspraak bij Easy Stuc. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 0317745841. Je kunt ons ook mailen op info@easy-stuc.nl. Voor voorbeelden van onze collectie renovlies behang kun je langskomen in onze showroom.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify