Renovlies Behanger

Bent u op zoek naar een professionele renovlies behanger? Easy Stuc is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang en glasvezelbehang. Onze renovlies behangers voorzien jaarlijks honderden nieuwbouwwoningen van super strakke wanden. De afwerking van de wanden is volledig naadloos. Dat garanderen we.

Binnen twee weken na oplevering klaar

Bij Easy Stuc vinden we het belangrijk dat u niet te lang hoeft te wachten op het aanbrengen van het behang. We zorgen daarom dat we binnen twee weken al klaar zijn met het volledig naadloos behangen van uw wanden. Het proces verloopt als volgt:

U vraagt een offerte aan
Wij berekenen op basis van uw tekening het oppervlak
U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan klaar
De wanden van uw nieuwe woning worden in één werkweek strak afgewerkt

Wat kost een renovlies behanger?

Het laten aanbrengen van renovlies behang is maatwerk. Iedere woning heeft zijn eigen afwijkingen, moeilijkheden en oppervlaktes. Bovendien heeft ook iedereen andere wensen. We kunnen daarom geen kant en klare prijzen geven. Wel kunt u eenvoudig een prijsindicatie bij ons opvragen. Geef ons uw wensen door en we komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie.

Mocht u nog twijfelen tussen het laten stucen of laten behangen van uw wanden, dan kunnen we alvast verklappen: Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Garantieregeling

Zoals gezegd staat kwaliteit absoluut op nummer één. Maar eerlijk is eerlijk: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Mocht er tijdens of na het behangen onverhoopt iets misgaan of niet naar wens zijn, dan profiteert u in ieder geval van CBW garantie. Deze garantie houdt onder andere in dat u recht heeft op onafhankelijke klachtafhandeling en extra garantie.

Eigen behang mogelijk

Heeft u zelf al behang gekocht en wilt u dit door een professionele behanger laten aanbrengen? Dan zijn we de moeilijkste niet. Het laten behangen van eigen behang is uiteraard mogelijk. maar u kunt ook bij ons een kijkje nemen in de showroom. We hebben niet alleen strak renovlies behang, maar ook een hoop andere soorten. U bent van harte welkom!

Best beoordeelde behangservice!

Als u opzoek bent naar een goede renovlies behanger, bent u waarschijnlijk al heel wat aanbieders tegengekomen. We snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken. Tip: Reviews geven vaak een goed beeld van de kwaliteit van een service. We besteden veel tijd aan de kwaliteit van ons werk en dat wordt gelukkig gewaardeerd. We zijn daarom ook erg trots om ons de best beoordeelde behangservice van Nederland te mogen noemen!

Wilt u weten wat klanten precies over ons zeggen? Lees hier dan alle beoordelingen

Wilt u ons als renovlies behanger inhuren?

Neem gerust contact met ons op via 0317 74 58 41, of maak gebruik van het contactformulier. Het bezoeken van de showroom is ook mogelijk. Neem dan graag wel eerst contact op voor een afspraak.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify