Renovlies behang prijs

De renovlies behang prijs van Easy Stuc wordt aangeboden tegen de beste kwaliteit. Wij geven een strakke, effen en naadloze uitstraling aan jouw muren.

Renovlies behang: de prijs

Easy Stuc is specialist op het gebied van renovlies behang. De renovlies behang prijs ligt veel lager dan de prijs van stucwerk. Om deze reden is renovlies behang een goed alternatief. Het levert namelijk wel hetzelfde resultaat op als stucwerk. De muren van jouw nieuwbouw woning krijgen door renovlies een strakke uitstraling. Ook kunnen ze langer meegaan. Bij Easy Stuc doen we iedere dag niets anders dan behangen met renovlies. Hierdoor verzekeren wij jou de beste kwaliteit. Easy Stuc biedt de beste renovlies behang prijs in verhouding met onze uitstekende service.

De renovlies behang prijs van Easy Stuc

Het is voor ons onmogelijk om een vaste renovlies behang prijs te geven. Iedere nieuwbouw woning heeft andere moeilijkheden, afwijkingen en oppervlaktes. Op basis hiervan bepalen wij een gepaste prijs. Renovlies behangen doen wij tegen een lage prijs met behoud van een goede kwaliteit. De beste prijs-kwaliteit verhouding vind je bij ons. Bij Easy Stuc is het mogelijk om een prijsindicatie aan te vragen. Onze renovlies behang prijs baseren wij op jouw wensen. Kom langs in onze showroom in Renkum om een idee te krijgen van ons renovlies behang. Wij vertellen je hier graag meer over.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Renovlies is de beste keus voor nieuwbouwwoningen

Renovlies is een soort glasvezelbehang. De structuur van het behang is bij renovlies niet zichtbaar. Hierdoor is er sprake van een naadloze afwerking. Het is net als stucwerk. Toch krijgt renovlies steeds vaker de voorkeur. Het is een populair materiaal. Dit komt doordat stucwerk duurder is, gevoeliger is voor beschadigingen en het aanbrengen langer duurt. Naast kant-en-klare muren zijn de voordelen van renovlies:

Stootvast
Krimpvrij
Krasvast
Brandveilig
Te sauzen, waardoor je voor jouw muren ieder mogelijke kleur kan kiezen

Wij werken met ervaren specialisten van het hoogste niveau

Easy Stuc heeft alleen maar ervaren specialisten van het hoogste niveau in dienst. Zij beschikken over zowel de benodigde kennis, als kunde. Met veel professionaliteit, gemak en snelheid ronden zij iedere klus af. Wij brengen renovlies behang bij jouw nieuwbouwwoning binnen één week aan. Dit doen wij samen met het schuren, plamuren, sauzen en afwerken van jouw woning. Bij ons kan je altijd CBW garantie verwachten. Dit bieden wij op onze gehele wandafwerking.

Neem contact op voor de renovlies behang prijs van Easy Stuc

Voor onze renovlies behang prijs bel je 0317745841 of mail je naar info@easy-stuc.nl. Wij zijn de trendsetters in het behangen met renovlies. Onze specialisten voorzien jou van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify