Ervaringen renovlies

Easy Stuc heeft veel ervaring met het aanbrengen van renovlies ofwel glasvezelbehang. We leveren jaarlijks een groot aantal woningen op. Die zijn deels of zelfs geheel voorzien van renovlies op glasvezelbasis van Easy Stuc.

Ervaring renovlies

Easy Stuc heeft veel ervaring met het aanbrengen van renovlies ofwel glasvezelbehang. We leveren jaarlijks een groot aantal woningen op. Die zijn deels of zelfs geheel voorzien renovlies op glasvezelbasis van Easy Stuc. Het enthousiasme van onze klanten zorgt voor veel mond-tot-mond-reclame. Iedere toekomstige bewoner van een nieuwbouwwoning wil immers wanden die netjes en strak afgewerkt zijn. Om het enthousiasme van onze klanten niet verloren te laten gaan, nodigen wij sinds februari 2013 klanten uit om hun ervaring online te delen. Lees de beoordelingen van onze klanten. We hebben de afgelopen jaren ruim twee miljoen vierkante meter glasvezelbehang geplakt.

Sinds 2008 zijn we aktief in het toepassen van renovlies in nieuwbouwwoningen. We doen sinds die tijd niets anders. Of toch wel! We sauzen het zodat het kant-en-klaar is als we de deur achter ons dicht trekken. Doordat we renovlies op glasvezelbasis (fleecebehang) gebruiken kunnen we écht naadloos afwerken. Dus echt geen naden zichtbaar. In tegenstelling tot andere aanbieders zullen we nooit zeggen dat het materiaal niet scheurt. We willen het niet mooier maken dan het is. Van kripscheurtjes zoals bij traditioneel stucwerk altijd voorkomt hebben we geen last. Ervaring renovlies is iets wat in de loop der jaren is opgebouwd.

Bezoek onze showroom

Renovlies behang 200 gram

Renovlies 200 gram gebruiken we standaard. Het materiaal kunnen we naadloos aanbrengen. Dus niet nagenoeg naadloos of bijna naadloos of naadloos gezien vanuit het midden van de kamer, maar écht naadloos.

Voordelen renovlies ten opzichte van stucwerk

Een ander voordeel ten opzichte van stucwerk is dat het sneller en schoner werkt en dat het minder kwetsbaar is. Uw muren blijven dus langer mooi. Alle problemen die we in het verleden zijn tegengekomen hebben we onder controle. Zo rollen we altijd al het werk in plaats van te spuiten. Spuitwerk is namelijk zeer kwetsbaar en niet bij te werken. Als u de voor- en nadelen afweegt geeft wellicht het financiële plaatje de doorslag.

CBW Garantie

Easy Stuc geeft CBW garantie op de afwerking van de wanden. Wat vooral voor de kwaliteit en ervaring van Easy Stuc spreekt, is dat er zelden een beroep wordt gedaan op garantie. Het is illustratief voor de tevredenheid van onze klanten door de jaren heen. We gebruiken 200 grams glasvezelbehang. Dat is renovlies op glasvezelbasis. We doen dat voor een naadloos eindresultaat. Glasvlies krimpt niet en zet niet uit, daardoor ontstaan er geen naden. In de showroom hebben we de papier- en glasvezelvariant liggen, u kunt zo zelf de verschillen zien en voelen. Overweegt u om zelf renovlies aan te brengen? Bezoek dan een workshop, onze adviseurs kunnen u daar meer over vertellen.

Bezoek onze showroom

Het is uiteraard mooi wat anderen vinden, maar uiteindelijk is het belangrijkste wat u van ons product vindt. De beste manier om de kwaliteit en ervaring van Easy Stuc te zien is een bezoekje aan onze showroom. Daarnaast zijn er diverse enthousiaste klanten die met enige regelmaat hun woning openstellen voor een bezichtiging. Ook die woningen kunt u bezichtigen. U bent van harte welkom!

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify