Muren nieuwbouwhuis afwerken

Bij Easy-stuc weten we het antwoord al: renovlies behang (ook wel glasvezelbehang) geeft een naadloos resultaat én is tot wel 30% goedkoper dan stucwerk. We zouden daarom altijd aanraden om voor renovlies behang te kiezen als afwerking voor de wanden in uw nieuwbouwwoning.

Nieuwbouw muren afwerken: stukadoren of glasvezelbehang?

Wij brengen alleen glasvlies in nieuwbouwwoningen aan. Als het er eenmaal op zit hoeft u de komende jaren niet meer naar de wanden om te kijken. Doordat we latex op waterbasis gebruiken is er nauwelijks sprake van vergeling door zonlicht. Het is ook goed mogelijk om de wanden van een andere kleur te voorzien als u erop uitgekeken bent. Voor het aanbrengen van glasvlies behang in Leusden zetten wij onze mensen die in Ede en Arnhem wonen in. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van A-merken, waaronder lijm en glasvlies wat we onder eigen label uitbrengen. Zo zijn wij altijd in staat om u de beste garanties te bieden over het eindresultaat.

De beste wandafwerking voor nieuwbouwwoningen

We leveren altijd de hoogste kwaliteit. Easy-stuc staat garant voor naadloos resultaat. Daarnaast bieden we een uitgebreide CBW garantie, mocht er onverhoopt iets misgaan. Bekijk vooral ook eens onze beoordelingen.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Nieuwbouwwoning behangklaar

Nieuwbouwwoningen worden standaard behangklaar opgeleverd. Easy Stuc kan uw wanden strak en mooi glad opleveren in één of meerdere kleuren naar keuze. Easy Stuc is renovliesbehang: glasvliesbehang zonder structuur. Het eindresultaat oogt gelijk als stucwerk, maar met de voordelen van glasvezelbehang. Stucwerk kan namelijk na enige tijd gaan scheuren bij nieuwbouw, terwijl renovliesbehang van Easy Stuc dat risico veel minder heeft.

Kant-en-klare wanden

Zodra u uw woning opgeleverd krijgt, kunnen wij aan de slag. In korte tijd kunnen wij de woning geheel voorzien van naadloze, strakke wanden. Wij sausen bovendien dekkend en streeploos, waardoor de kwaliteit van de wanden aanzienlijk beter is dan die van partijen die slechts eenmaal sausen. De wanden zijn na oplevering door Easy Stuc kant-en-klaar. U kunt de kwaliteit van ons product zelf zien in onze showroom of in een modelwoning van Easy Stuc.

Neem contact op

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317 74 58 41, of stel uw vraag via het contactformulier. U kunt uw vragen ook gerust stellen tijdens een bezoek aan de showroom.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify