Kleur op wand

Muren in kleur? Steeds meer mensen kiezen voor een kleur op de muur. Spelen met kleur laat je interieur leven en dynamisch aanvoelen en maakt je woning speelser, lichter en ruimer. Easy Stuc verzorgt dit graag voor u. Wij werken met schrobklasse 1 verf van Einza.

Muren in kleur

Muren in kleur kiezen is niet altijd makkelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u een goed advies geven.

Kleur kiezen

Door te spelen met kleur in uw woning kunt u verschillende sferen creëren. In onze showroom in Renkum laten we verschillende soorten renovlies zien, kant-en-klaar in verschillende kleuren gesausd. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en aanbrengen van kleuren. Om u een beeld te geven van de kleur op de muur ten opzichte van de kleurenstaal laten we grotere vlakken kleur zien. U kunt zich dan een goed beeld vormen van hoe het eindresultaat er in werkelijkheid uit zal zien.

Muren in kleur maken is iets waarin Easy Stuc inmiddels ruim jaar actief is. Doordat het nieuwe woningen zijn kunt u het maken zoals u het wil hebben. Welke tint wit kiest u? Op basis van onze ervaring met het sauzen van glasvezelbehang hebben we ook een visie ontwikkeld over het toepassen van de basis wittint. De gekozen wittint bepaald in grote mate de uitstraling van het sauswerk. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw woning in zijn geheel of gedeeltelijk van kleur te voorzien.

Wist u dat wij sinds de oprichting van Easy Floor ook gespecialiseerd zijn in PVC vloeren?

Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw.

Bekijk de collectie

Ervaring met kleur

Wij ervaren dat klanten die kleur in de woning toepassen vaak blijer zijn bij de oplevering, kleur brengt vreugde in het leven. Een citaat uit het ‘handboek voor den behanger’ uit 1923: “Evenals de muziek nu eens grootsch en dramatisch en dan weer licht en gracieus ons gemoedsleven beheerscht, zoo werken ook de ‘kleuren’ op onze zinnen in.”

Het behang wat toen der tijd werd toegepast bevatte vaak al veel kleur. Mooie volle bloempatronen met een bies waarin enkele kleuren terug komen. Reeds toen al was behang een populaire manier van het afwerken van wanden van woningen. Behang werd ook vaak toegepast in luxe landhuizen in sierkamers, of pronkkamers. In de middeleeuwen werd al goud in het behang verwerkt

Neem contact op

Contact opnemen met Easy Stuc doe je telefonisch of per mail. Je bereikt ons telefonisch op het nummer 0317745841. Per mail bereik je ons op info@easy-stuc.nl. Wij staan dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur klaar om je verder te helpen.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify