Muren glad maken

Muren glad maken met Stucadoren? Stucadoren of renovlies behang? Deze vraag horen we vaak. Het gaat er om wat u zelf wilt.

Stukadoren of glasvezelbehang?

Muren glad maken met Stucadoren? Stucadoren of renovlies behang? Deze vraag horen we vaak. Het gaat er om wat u zelf wilt. Weegt u de voor- en nadelen tegen elkaar af? Of kijkt u uitsluitend naar de kosten? In beide gevallen is glasvezelbehang dan eigenlijk toch de meest aantrekkelijke keuze om uw wanden mee af te werken. Glasvliesbehang brengen we naadloos aan. Hierdoor ontstaat er een soortgelijk uiterlijk als dat met stucwerk wordt verkregen. Echter, een stukadoor is aanzienlijk langer bezig dan een glasvlies behanger. Dit heeft alles te maken met de snelheid van werken en het gebruik van materialen. Daarom is glasvlies over het algemeen goedkoper dan traditioneel stukadoren.

Muren glad maken door stukadoren of met glasvlies behang?

Muren glad maken wordt vaak gedaan met stucwerk. Echter, traditioneel stucwerk heeft ook nadelen, zeker bij toepassing in nieuwbouwwoningen. Nieuwbouwwoningen kunnen de eerste periode nog scheuren gaan vertonen. Wanneer u ervoor kiest om de muren af te werken met stucwerk, dan zullen deze scheuren gegarandeerd zichtbaar worden. Glasvlies behang is krimpscheuroverbruggend. Gaan wanden echt uit elkaar, dan is niets er tegen opgewassen. Het krimpscheur overbruggende effect is één van de voordelen. Daarnaast is de doorlooptijd korter, kan er kant-en-klaar met verf worden opgeleverd en is de muur zo sterk als de muur die erachter zit.

De muren voorbewerken

Glasvlies behang is niet bedoeld om wanden daadwerkelijk te egaliseren of om oneffenheden aan het oog te onttrekken. Voordat er glasvezelbehang wordt geplakt schuren en plamuren we de muren eerst. Vervolgens kan het Glasvlies behang worden aangebracht en worden de randen langs het plafond en binnendeurkozijnen gekit. Het eindresultaat is vergelijkbaar met traditioneel stucwerk. U kunt ervoor kiezen om de wanden van uw nieuwe woning in een willekeurige kleur te laten schilderen. De wanden worden kant- en klaar afgeleverd.

Wilt u uw nieuwbouwwoning glad laten maken?

Bij Easy Stuc B.V. is uw nieuwe woning in vertrouwde handen. Wij kunnen het glasvlies vakkundig aanbrengen en direkt het schilderwerk verzorgen. U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Geen snelle geautomatiseerde offerte, maar maatwerk. U kunt tijdens kantoortijden ook bellen met: 0317 74 58 41 of een offerte aanvragen via de website

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify