Lichtpen Amersfoort

Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor de inloopavond van 24 mei (2023). U bent welkom vanaf 19:30. De informatie avond duurt ongeveer tot 21:00 uur. Na afloop weet u alles over Easy Stuc (renovlies) en Easy Floor (pvc vloeren). Als u bent langs geweest, dan zullen wij een offerte uitbrengen op basis van uw exacte wensen.

Programma inloopavond

Het is wenselijk om alvast vooraf uw contactgegevens en bouwtekening te ontvangen. U kunt dit indienen via het formulier op deze pagina. De gegevens zullen wij gebruiken voor de offerte.

Tijdens de inloopavond zullen wij voorlichting geven over de volgende onderwerpen:

Deel 1:
- Easy Stuc
- Uitleg over renovlies behang
- Extra mogelijkheden zoals het aanbrengen van kleur, eigen behang of stuken plafond

Deel 2:
- Easy Floor
- Uitleg over PVC vloeren en de collectie
- Extra mogelijkheden zoals het leggen van visgraat, band en bies etc.

Afsluiting:
- Noteren van uw wensen voor het uitbrengen van een offerte.

Aanmeldformulier inloopavond 24 mei

  Upload uw bouw tekening(en) (max 10MB)

  Volledige wandafwerking

  Ons glasvlies is structuurloos glasvezelbehang. Starten wij met u het traject van wandafwerking in Amersfoort, dan meten wij uw wanden na op basis van de bouwtekeningen. Na opdracht zorgen wij dat de wanden afgewerkt worden met structuurloos glasvezelbehang en dat uw wanden kant-en-klaar zijn. Wandafwerking Amersfoort, vele tientallen woningen hebben we afgelopen jaren opgeleverd.

  Afwerking nieuwbouwwoning met renovlies behang en een PVC vloer

  Easy Stuc is gespecialiseerd in het strak afwerken van de wanden met renovlies behang. Door de grote vraag naar een PVC vloer hebben wij een aparte onderneming opgericht genaamd Easy Floor. U kunt de wanden en vloeren binnen een termijn van 3 weken laten aanbrengen. Kies voor het gemak van één aanspreekpunt. Voor de wanden en vloeren werken wij met eigen personeel. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit afwerking van uw nieuwbouwwoning. In de showroom kunt u terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek voor het afwerken van de wanden en vloeren van uw nieuwbouwwoning. Na het bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte met vaste prijs. Als u kiest voor de gezamenlijke afwerking van de wanden en vloeren, dan krijgt u een korting op het totaalpakket. Wij werken uitsluitend in nieuwbouw. 

  U kunt dus renovlies en pvc laten aanbrengen. Alles is dan kant-en-klaar. Alles in één hand, makkelijk toch? We zijn dealer van Vivafloors, FloorLife, Floer en Moduleo. Door te kiezen voor drie merken kunnen we een ruim aanbod presenteren, zonder dat het teveel wordt en u minder keuzestress heeft. We hebben namelijk een pakket samengesteld waardoor we tegen gunstige voorwaarden renovlies PVC en meer kunnen verzorgen. In onze showroom in Renkum laten we u diverse pvc vloeren zien. Rechte planken, visgraat, band en bies, tegels behoren tot het pakket.

  Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
  Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
  Doe-het-zelf renovlies
  starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify