Kwaliteit

Kwaliteit heeft sinds de oprichting 10 jaar geleden altijd centraal gestaan. Om de kwaliteit constant te houden werken wij met eigen vaste gespecialiseerde behangers en sauzers. Ieder met kwaliteiten op eigen gebied.

Waarborgen van de kwaliteit

De reden om te specialiseren is simpel; ieder zijn vak. Wanneer Easy Stuc voor u renovlies in uw nieuwe woning gaat aanbrengen en sauzen krijgt u dus op alle fronten met een specialist te maken. Wij behangen en sauzen het hele jaar door, het is echt ons ding. 10 jaar geleden was renovlies nog niet bekend, inmiddels is dat anders. In de begin jaren moesten we alles op alles zetten om het uiterlijk van stucwerk te evenaren. Inmiddels is dat dagelijkse kost, maar leggen we de lat altijd hoger. De medewerkers van Easy Stuc willen altijd de beste zijn.

Glasvezelbehangers

Binnendienst

Ook op de binnendienst van Easy Stuc is het ons dagelijkse streven u snel en goed te woord te staan. De offerte moet van goede kwaliteit zijn. Dat is de basis voor een goede voorbereiding van het werk. Kwaliteit begint met duidelijke uitgangspunten. Wij baseren onze échte vaste prijs op basis van de bouwtekeningen van uw nieuwe woning. Bouwtekeningen hebben inmiddels weinig geheimen meer voor ons. Ook onze showroom, de gereedschappen van de medewerkers en automatisering zorgen van een compleet goed plaatje.

Laat u voorlichten

Als u renovlies afwerking in uw woning overweegt is een vrijblijvend bezoek aan de showroom eigenlijk een must. Na een bezoek weet u van de hoed en de rand. Laat u gratis informeren. Via ons zusterbedrijf kunnen we renovlies leveren of leveren en aanbrengen tegen scherpe markconforme voorwaarden. We organiseren ook workshops, dan kunt u het materiaal écht zien en voelen. U hoeft dan niet af te gaan op de wirwar van (veelal door gekopieerde) teksten.

Team

Met ons team van gespecialiseerde behangers en sauzers werken wij er sinds 2008 aan om te zorgen voor een constante kwaliteit. Als de oplevering van uw woning daar is, dan zijn wij er ook. Doordat we alleen werkzaam zijn in nieuwbouwwoningen zijn we gewend aan aanpassingen aan de planning. Dat is toch ook een stukje wat de algehele kwaliteit bepaald. Wat voor ons onder standaard werkzaamheden valt is in de markt niet altijd standaard. Veelal bieden zzp'ers geen vaste prijs, mogelijkheid tot een showroombezoek, beperkte telefonische bereikbaarheid etc.

Machinaal schuren
Standaard plamuren van oneffenheden
200 grams renovlies op glasvezelbasis
Schrobklasse 1 latex gekozen door vakmannen en onze klantenervaringen
Opleveren met opleverformulier
Wij voeren ons eigen afval af, hierbij scheiden we karton en plastic
Standaard CBW garantie op de overeenkomst

Door de jaren heen hebben wij onze diensten bewezen. We zijn al veel gekopieerd maar nog niet geëvenaard. Be Smart, kies voor Easy Stuc.

Meer weten over renovliesbehang en de mogelijkheden?

Als u meer wilt weten over renovlies behangen en meer wilt zien, bezoek dan eens onze showroom. We laten bijvoorbeeld gestukadoorde wanden, kleuren en ideeën daarover, afneembare verf en posters zien. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer: 0317 74 58 41 of vraag direct een offerte aan.

Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify