Glasweefselbehang

Er bestaat veel verwarring over de naam glasweefselbehang. Glasweefselbehang bestaat uit een weefsel van strengen glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product.

Glasweefselbehang

Easy Stuc voorziet nieuwbouwwoningen niet van glasweefselbehang. Het laten aanbrengen van glasweefselbehang is wel aanzienlijk goedkoper dan renovlies, het visuele eindresultaat ziet er uit zoals in bijvoorbeeld een ziekenhuis of kantoor. Het behang wordt naadloos aangebracht, maar door de blokjesstructuur blijft zichtbaar dat het om behang gaat in plaats van stucwerk. Stucwerk in een nieuwbouwwoning kan na enige tijd gaan scheuren, terwijl glasweefselbehang dat risico nagenoeg niet heeft door de gevlochten structuur.

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om naar ons product te komen kijken.

Bezoek onze showroom

Wat is glasweefselbehang?

Er bestaat veel verwarring over de naam glasweefselbehang. Glasweefselbehang bestaat uit een weefsel van strengen glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product. Glasvliesbehang is geperst, niet geweven. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang dat naadloos kan worden aangebracht en daardoor geschikt is voor strakke afwerking van de wanden van iedere nieuwbouwwoning.

Afspraak

In onze showroom kunt u zien hoe Easy Stuc visueel oogt. Wij demonstreren het materiaal op diverse wanden. Daarnaast laten wij zien hoe strak wij inwendige en uitwendige hoeken afwerken. Er is volop gelegenheid voor vragen. Neem contact op voor een afspraak.

Meer weten over glasweefselbehang?

Wij beantwoorden graag al uw vragen over glasweefselbehang en renovlies. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 745 841, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u overigens ook telefonisch een gerichte prijsindicatie geven.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify