Glasvliesbehanger

Onze glasvliesbehangers zijn allemaal gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op glasvlies basis. Als één van de eerste partijen in Nederland zagen wij de vele voordelen van de toepassing van renovlies in nieuwbouwwoningen. We zijn altijd op zoek naar de beste producten voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Daarom gebruiken we 200 grams glasvlies. Dit brengen we onder eigen label uit.

Vakmanschap

Niet zomaar iedere behanger kan woningen behangen. Van oorsprong komen veel professionele glasvliesbehanger uit de grote bouw. Dat wil zeggen dat ze gewend zijn om meters te maken in grote projecten. Bijvoorbeeld in kantoren ziekenhuizen, scholen en overige utiliteitsbouw. De wanden worden dan sausklaar opgeleverd. Dat is de meest perfecte ondergrond om op te behangen. Echter, behangklare muren in nieuwbouwwoningen zoals aannemers opleveren is vaak andere koek. Hier gaat het nodige schuren en plamuren aan vooraf. Schuren en plamuren is overigens bij nieuwbouwwoningen altijd nodig en vormt de basis voor het eindresultaat.

Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een goed product en een goede dienst verkopen zichzelf. Met Easy Stuc bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Als organisatie zijn wij gevestigd in Renkum, daar vindt u ook onze showroom. U bent van harte uitgenodigd om naar ons product te komen kijken.

Bezoek onze showroom

Met eigen ogen zien?

Bent u benieuwd naar het resultaat van ons glasvliesbehang? Ziet u naden als een nadeel en denkt u naden te kunnen vinden? Bezoek dan eens een woning waar we aan het werk zijn. U zal dan zien dat we écht naadloos opleveren. We zijn al vele jaren aktief in het leveren en aanbrengen van glad glasvlies. Daarom kunnen we u verzekeren dat de nadelen die de stucadoors oproepen in onze ogen niet zo’n probleem zijn. Door onze ruime ervaring in het vakkundig aanbrengen van glasvlies en behang zullen inwendige hoeken niet gaan plooien. Ook zal het niet loslaten. Als er problemen zijn dan heeft dat vaak een achterliggende reden.

Afspraak

Bel 0317 74 58 41 om een afspraak te maken op een locatie bij u in de buurt of vraag nu een offerte aan. U kunt natuurlijk ook de showroom bezoeken en gelijk de verschillen tussen renovlies op papierbasis- en glasvlies te bekijken en voelen.

Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify