Glasvliesbehang

Glasvliesbehang wordt door steeds meer mensen met een nieuwbouwwoning gekozen als wandafwerking. Het is inmiddels een bekend alternatief voor het laten stucen van de muren. Stucwerk kan bij nieuwbouwwoningen na enige tijd resulteren in scheuren en is erg kwetsbaar voor beschadigingen. De keuze voor glasvliesbehang is niet alleen goedkoper, maar ook vrij van het risico op zichtbare scheuren. Met glasvliesbehang krijgt u ook het gewenste resultaat, namelijk strakke wanden in uw nieuwbouwhuis.

Wat is glasvliesbehang?

Er bestaat veel verwarring over de naam glasvliesbehang. Glasvliesbehang is renovlies op basis van glasvezels. Glasweefselbehang en glasvliesbehang zijn dus niet hetzelfde product. Het verschil is dat glasweefsel in elkaar ‘geweven’ draden zijn. Renovlies (de derde benaming) is verkrijgbaar op papier en glasvezelbasis. Easy stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang dat naadloos wordt aangebracht. Daardoor is het geschikt voor een strakke afwerking van de wanden van iedere nieuwbouwwoning.

Wij zijn tijdens reguliere werktijden telefonisch bereikbaar op 0317 74 58 41 en geven u dan graag direct een prijsindicatie op basis van het door u geschatte oppervlak. Daarnaast kunnen we ook eventuele vragen over Easy Stuc beantwoorden. U kunt ook online het offerteformulier invullen via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Glasvliesbehang van Easy Stuc

Easy Stuc is structuurloos glasvliesbehang. Na oplevering ziet u geen randen van de behangbanen lopen. De wanden zijn geheel strak en naadloos. Het materiaal is daarnaast onverslijtbaar en brandveilig, waardoor u de garantie hebt dat uw wanden aantrekkelijk blijven.

Glasvliesbehang van Easy Stuc voorziet nieuwbouwwoningen van gladde wanden. We gebruiken 200 grams renovlies op glasvezelbasis. Dat brengen we uit onder eigen label. Het laten aanbrengen van structuurloos glasvlies is aanzienlijk goedkoper dan stucwerk. Dit terwijl het visuele eindresultaat hetzelfde is. Glasvliesbehang wordt door onze Easy Stuc behangers geheel naadloos aangebracht, waardoor niet zichtbaar is dat het behang is. In plaats van stucwerk kunt u dus kiezen voor glasvliesbehang. Stucwerk in een nieuwbouwwoning gaat vrijwel zeker na enige tijd scheuren, terwijl het risico met glasweefselbehang een stuk kleiner is. Het verdoezelt kleine haarscheurtjes, maar is geen elastiek. Reclamaties die ontstaan vanuit de constructie zijn uitgesloten en kunnen we niet repareren onder garantie.

Snelle oplevertijd

De specialisten van Easy Stuc kunnen een woning bijzonder snel voorzien van glasvliesbehang. Nadat u de sleutel van uw woning in ontvangst neemt, kunnen wij binnen twee weken de woning voorzien hebben van Easy Stuc. Ongeacht of u op zeer korte termijn of pas over langere tijd uw sleutel in ontvangst gaat nemen, helpen wij u graag en plannen we de werkzaamheden in wanneer u dat wenst.

Voordelen renovlies behang

Glasvliesbehang met garantie

Op de gehele afwerking van de wanden met glasvliesbehang is CBW garantie van toepassing. Wij leveren in veel nieuwbouwprojecten woningen op. Uitganspunt hierbij is dat onze klanten altijd positief zijn bij oplevering. Wat vooral spreekt voor de kwaliteit van Easy Stuc is dat er zelden een klant beroep heeft gedaan op de garantie. Wij leveren zeer strakke wanden op die ook (naar mate de tijd verstrijkt) mooi en strak blijven. Het kan natuurlijk voorkomen dat er toch wat gebeurd. Bijvoorbeeld als muren uit elkaar gaan of krimpen, dan houdt glasvliesbehang dat niet bij elkaar. Gelukkig is glasvliesbehang goed te repareren. Onze servicemedewerker zorgt er altijd voor dat als er wat gebeurd dit weer goed komt.

Meer weten over glasvliesbehang?

Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen over renovlies in het algemeen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0317 74 58 41. Of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u ook telefonisch een gerichte prijsindicatie geven. 
Showroom renovlies behang
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Doe-het-zelf renovlies
starstorelistchevron-rightquestion-circlecheckmark-circletext-align-justify